Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα από το νοσοκομείο – «Κοντεύω»


Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα από το νοσοκομείο – «Κοντεύω»


Διαφ.


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εδώ και λίγες εβδομάδες ο Ηλίας Μαμαλάκης χωρίς να έχει αναφέρει κάτι για την κατάσταση της υγείας του. Ο δημοφιλής μάγειρας έστειλε ένα νέο μήνυμα από το νοσοκομείο.

Ο γνωστός σεφ είχε γνωστοποιήσει τη νοσηλεία του με μία ανάρτησή του στο Instagram, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ακόμη μία που έγραφε: «Καλησπέρα, είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα! Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ θα πούμε σε λίγες μέρες».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε ακόμα μία δημοσίευση γράφοντας: «Κοντεύω» και δέχθηκε πολλά θετικά σχόλια και ευχές για γρήγορη επιστροφή στο σπίτι του.

Δεν είχαμε ιδέα: Αυτή ήταν η δουλειά του Ηλία Μαμαλάκη πριν ασχοληθεί με τη μαγειρική

Ο γνωστός σε όλους Ηλίας Μαμαλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1949 και ασχολήθηκε με τη μαγειρική σε αρκετά μεγάλη ηλικία. Με την ευκαιρία δείτε τον λόγο που δεν πήρε μέρος στο MasterChef.

Οι περισσότεροι από εμάς τον γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής, όπως «Στην Κουζίνα Ολοταχώς» και «Μπουκιά και Συχώριο».

ηλίας μαμαλάκης

Η επαγγελματική πορεία του Ηλία Μαμαλάκη και η καταξίωση μετά τα 40

Το 1992 έγραψε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Μαγειρικόν». Αυτό το βιβλίο του άνοιξε το δρόμο και έτσι μπήκε στη δημοσιογραφία της μαγειρικής. Αποτέλεσμα ήταν να έχει πέντε δημοσιογραφικές συνεργασίες με τα περιοδικά Μενού και άλλα, ELLE, Τηλεθεατής, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και στο ραδιόφωνο με τον ΣΚΑΪ 100,3 με την εκπομπή: “Ο Ηλίας και το μαγικό ραβδί του”.

Τελικά, το 1993 άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά και με τη μαγειρική. Έχει ασχοληθεί με το design προϊόντων σε βιομηχανίες τροφίμων (μεταξύ άλλων έχει δημιουργήσει το περίφημο Greek Mac και το Greek Chicken για τη ελληνική McDonald’s.

Η δουλειά του πριν την μαγειρική

Αυτό που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς πως ο Ηλίας Μαμαλάκης σπούδασε Οικονομικά και μάλιστα δούλεψε για πολλά χρόνια σαν υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρίες.


Πηγή