«Επιτέλους έφτασα στη Νιγηρία»: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε τη γενέτειρα των γονιών του


«Επιτέλους έφτασα στη Νιγηρία»: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε τη γενέτειρα των γονιών του


Διαφ.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχει επιλέξει να περάσει οικογενειακές διακοπές μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, και όπως είδαμε μέσα από την νέα του ανάρτηση επισκέφθηκε το Λάγος της Νιγηρίας, τη γενέτειρα των γονιών του.

Σε ανάρτησή του στο instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε φωτογραφία μαζί με τη μητέρα του, να περπατούν ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί σε δρόμο του Λάγος. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πολυτελέστατο σπίτι του στο Ψυχικό.

Μοιράστηκε φωτογραφία του από την επίσκεψή του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Επιτέλους έφτασα στη Νιγηρία με τη μαμά».

Δείτε την ανάρτηση

Σπάραξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πάντα το παθαίνω αυτό» – Η συγκίνηση και τα δάκρυα για τον πατέρα του (Video)

Σπάραξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλώντας για τον πατέρας του. Ο διάσημος μπασκετμπολίστας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα και τη συγκίνησή του, λέγοντας πως «πάντα το παθαίνει αυτό». Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πολυτελέστατο σπίτι του στο Ψυχικό.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/6) στο γκολφ της Γλυφάδας από το Charles Antetokounmpo Family Foundation ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρειάστηκε να σταματήσει τον λόγο του.

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ομιλία του στο φιλανθρωπικό γκαλά αναφέρθηκε στον πατέρα του, Τσαρλς, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από έξι χρόνια, δεν κατάφερε να τελειώσει τη φράση του και ζήτησε λίγα δευτερόλεπτα για να συνέλθει.

«Είναι μια ιδιαίτερη βραδι, εύχομαι να ήταν εδώ ο πατέρας μας για να δει τι έχουμε καταφέρει… Περιμένετε μισό λεπτό »είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπό τον ήχο των χειροκροτημάτων και των «μπράβο» εξομολογήθηκε «το παθαίνω συνέχεια αυτό».

«Αλλά πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει γιατί ήταν ένα απίστευτο ταξίδι» συμπλήρωσε ο Giannis.

Δείτε το βίντεο:

«Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου δεν φανταζόμουν ότι θα ήμασταν σε έναν χώρο όπως αυτόν με την οικογένειά μου και να μιλάμε για τις ζωές μας και το πώς θα δίνουμε ευκαιρίες σε άλλους εκπροσωπώντας τον πατέρα και τη μητέρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» συνέχισε μετά τη συγκινητική διακοπή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όπως είπε ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς «αρχίσαμε αυτό το ταξίδι επειδή αγαπούσαμε το μπάσκετ. Δεν φανταζόμασταν ποτό ότι θα ήμασταν σε θέση να επηρεάσουμε τις ζωές των ανθρώπων και να που είμαστε εδώ σήμερα».

Ο ίδιος δήλωσε «πολύ υπερήφανος για τα αδέρφια μου, τους άνδρες που έγιναν, τους γονείς που έγιναν, τους γιους που έγιναν».

«Δεν βλέπεις συχνά μια οικογένεια να είναι τόσο κοντά και τόσο στενά δεμένη, να κάνουν τα πάντα μαζί, να αλληλοϋποστηρίζονται, να ελέγχουν ο ένας τον άλλο» κατέληξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την οικογένειά του.


Πηγή