Σεισμός «ταρακούνησε» και πάλι την Εύβοια – Επίκεντρο τα Νέα Στύρα


Σεισμός «ταρακούνησε» και πάλι την Εύβοια – Επίκεντρο τα Νέα Στύρα


Διαφ.


Άλλη μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην Εύβοια, πριν από λίγο, το πρωί της Δευτέρας (31/7), αναστατώνοντας τους κατοίκους. Επίσης, Δυνατός σεισμός στην Αταλάντη – Αναστατωμένοι οι κάτοικοι

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το μέγεθος του σεισμού είναι 2,7 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση εντοπίζεται 3 χιλιόμετρα Βορειοδυτικά των Νέων Στύρων Εύβοιας ενώ το εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα.

Σεισμός Εύβοια

Άρχισαν τα… όργανα σε πανηγύρι στην Εύβοια: Τον χαράκωσε στο πρόσωπο με σπασμένο μπουκάλι – Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι

Άναψαν τα «αίματα» σε πανηγύρι στην Εύβοια όταν άνδρας επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι σε άλλον παρευρισκόμενο, «παγώνοντας» τα χαμόγελα όλων.

Ο καβγάς, που σύντομα μετατράπηκε σε αιματηρό επεισόδιο, ξεκίνησε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/7), στην κεντρική πλατεία των Πολιτικών Ευβοίας.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η γνωστή η αιτία πίσω από την επίθεση, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το evima, τα αίματα «άναψαν» όταν μία κοπέλα σηκώθηκε να χορέψει στο πανηγύρι, στο οποίο τραγουδούσε ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης.

Στη συνέχεια, ο καβγάς πήρε ανεξέλεγκτη τροπή, καθώς ο ένας φέρεται να επιτέθηκε στον άλλον με ένα σπασμένο γυάλινο μπουκάλι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Τον άνδρα που τραυματίστηκε από την επίθεση μετέφερε στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στην αστυνομία.

Επεισόδιο σε πανηγύρι στην Εύβοια


Πηγή