Στέφανος Κασσελάκης: Συνάντησε τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών – «Είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που γίνεται μπροστά στα μάτια μας»


Στέφανος Κασσελάκης: Συνάντησε τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών – «Είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που γίνεται μπροστά στα μάτια μας»


Διαφ.


Ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών και ανέφερε πως είναι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που γίνεται μπροστά στα μάτια μας.

Αφού άκουσε τους συγγενείς θυμάτων και έδωσε τα συλλυπητήρια του, τόνισε πως: «είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας.

Ό, τι περνάει από το χέρι μας θα το πράξουμε για να υπάρχει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς», πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για το δυστύχημα είπε ότι «έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη όπου βλέπουμε δυο τρένα να συγκρούονται με ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και πρόσθεσε: «Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στην Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, λαμβάνοντας την ειρωνεία του αρμόδιου υπουργού. Ενός υπουργού ο οποίος παραιτήθηκε για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής, προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του» είπε στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

Δείτε το βίντεο

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε τι κατάσταση είναι 8 μήνες μετά το δυστύχημα ο 21χρονος Γεράσιμος, ο μόνος επιζών του 1ου βαγονιού

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε τι κατάσταση είναι 8 μήνες μετά το δυστύχημα ο 21χρονος Γεράσιμος, ο μόνος επιζών του 1ου βαγονιού; Με την ευκαιρία, σπάραξε η Ντίνα Μαγδαλιανίδη που ακόμα ζει με φάρμακα και παλεύει να περπατήσει.

Ο Ιάσονας-Γεράσιμος Γεωργιάδης, 21 ετών, συνεχίζει να δίνει μια απίστευτη μάχη για τη ζωή του από την 1η Μαρτίου, όταν μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου με πολλαπλά τραύματα.

Μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών, αναφέρεται ότι ο νεαρός εκτοξεύτηκε στα χωράφια, όπου τον βρήκαν αναίσθητο οι διασώστες.

Πριν από λίγους μήνες, τον Ιούνιο, ο 21χρονος Βολιώτης μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ωστόσο, επέστρεψε στην Ελλάδα εξαιτίας μυκητιακής μόλυνσης. Από τότε, νοσηλεύεται ξανά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος της οικογένειας του 21χρονου ενημερώθηκε σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των Τεμπών σε συνάντηση με τον ειδικό εφέτη ανακριτή.

Τέμπη Γεράσιμος

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του

«Η επίσκεψή μου στον εφέτη ανακριτή και τον εισαγγελέα γίνεται για δύο θέματα. Το πρώτο θέμα είναι η ολοκλήρωση των προανακριτικών πράξεων σε έναν ορίζοντα χρόνου που πιστεύω μέχρι τέλος του χρόνου να έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία. Το δεύτερο θέμα αφορά την υπόθεση, αν θα φτάσει την άνοιξη ή το καλοκαίρι στην αίθουσα, θα πρέπει να υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα να αντιμετωπιστούν διότι υπάρχουν οι κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι ταυτόχρονα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε ότι και από την έρευνα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας υπάρχουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που φτάνουν μέχρι και την κορυφή της πολιτικής ηγεσίας για το πώς χειρίστηκαν τα οικονομικά δεδομένα.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την υπόθεση «δίκη- ρεκόρ» επιδεικνύοντας την αισιοδοξία ότι πολύ γρήγορα θα φτάσει στο ακροατήριο.


Πηγή