Καμπανάκι Κλέαρχου Μαρουσάκη για… τρεις περιοχές: «Πρωτοχρονιά με βροχές! Ο Χειμώνας επιστρέφει από τα Φώτα» (Video)


Καμπανάκι Κλέαρχου Μαρουσάκη για… τρεις περιοχές: «Πρωτοχρονιά με βροχές! Ο Χειμώνας επιστρέφει από τα Φώτα» (Video)


Διαφ.


Καιρός σήμερα: Με υψηλές θερμοκρασίες, λίγες βροχές κατά τόπους και αρκετή υγρασία θα μπει το 2024 στην χώρα μας σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα (κοντά στους 18ο με 20ο το μεσημέρι) , ενώ αναμένονται λίγες βροχές που θα αφορούν περισσότερο τα δυτικά, τα νότια αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ο γνωστός μετεωρολόγος σημειώνει ότι θα υπάρχει αρκετή υγρασία ειδικά τη νύχτα και τις πρωινές ώρες όπου αυτό θα δημιουργεί και τον σχηματισμό ομίχλης κατά τόπους.
Επίσης, σύμφωνα με την πρόγνωση από τον Τάσο Αρνιακό, με καιρό πιο μουντό από τον Χριστουγέννων θα γιορτάσουμε Παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Τέλος τονίζει ότι «όπως όλα δείχνουν έτσι θα κυλήσει και το πρώτο περίπου μισό του Ιανουαρίου με μια διαταραχή φθινοπωρινού και πάλι τύπου να μας απασχολεί κοντά στα Θεοφάνεια».

Πρόβλεψη «χαστούκι» από τον Γιώργο Τσατραφύλλια – «Έρχονται το Σάββατο των Φώτων βροχές και…»

Καιρός: Με μη φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες θα κυλήσει ο καιρός την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους.

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε το κοινό του για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και το Σάββατο των Φώτων. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.


Πηγή