Ανείπωτη τραγωδία στη Σάμο: 87χρονος έπεσε σε δεξαμενή και σκοτώθηκε


Ανείπωτη τραγωδία στη Σάμο: 87χρονος έπεσε σε δεξαμενή και σκοτώθηκε


Διαφ.


Τραγωδία σημειώθηκε στη Σάμο, καθώς ένας 87χρονος ανασύρθηκε νεκρός μέσα από στέρνα στην περιοχή Κουμαίικα. Με την ευκαιρία, δείτε την ανείπωτη τραγωδία με νεκρό άνδρα στην Ελευσίνα.

Πώς σημειώθηκε το περιστατικό

Η Πυροσβεστική κλήθηκε στις 12.12 να απεγκλωβίσει τον 87χρονο, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 87χρονο και διαπίστωσε τον θάνατό του. Τον 87χρονο εντόπισε οικείο του πρόσωπο.

Έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού διεξάγει η ΕΛΑΣ ωστόσο, σύμφωνα με το GRTimes, μέχρι τώρα δεν υπάρχει ένδειξη εγκληματικής ενέργειας.

Ανείπωτη τραγωδία στη Σάμο: 87χρονος έπεσε σε δεξαμενή και σκοτώθηκε

Καρχαρίας έκανε μια χαψιά έναν έφηβο λίγα μέτρα από την ακτή – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Τραγωδία σημειώθηκε στη Νότια Αυστραλία, με έφηβο αγόρι που έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση καρχαρία σε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο.

Η σορός του άτυχου αγοριού ανασύρθηκε από το νερό μετά την επίθεση, κοντά στην παραλία «Ethel Beach» στο Εθνικό Πάρκο Innes στη χερσόνησο Γιόρκ, δήλωσαν οι αστυνομικοί.

Η επίθεση αυτή είναι η τελευταία από τις πολλές που έχουν σημειωθεί πρόσφατα στα νερά της Νότιας Αυστραλίας.

Καρχαρίας κατασπάραξε έφηβο στη Νότια Αυστραλία

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία της περιοχής ανέφερε ότι οι αξιωματικοί της ειδοποιήθηκαν για πρώτη φορά για την επίθεση την Πέμπτη στις 13:30 τοπική ώρα (02:30 ώρα Ελλάδας).

Δείτε επίσης βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας επίθεσης του σκύλου στο 9χρονο αγόρι στο Καματερό – Προκάλεσε δυο βαθιές πληγές στο παιδί.

«Δυστυχώς η σορός ενός εφήβου ανασύρθηκε από το νερό», ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για την ηλικία ή το όνομα του θύματος.

Κάτοικος της περιοχής, ο οποίος κάνει εκεί σερφ εδώ και δεκαετίες, δήλωσε στο ABC News ότι το θύμα μπορεί να βρισκόταν περίπου «30 με 40 μέτρα από την ακτή», προσθέτοντας πως στο συγκεκριμένο σημείο «υπήρχαν πάντα καρχαρίες».

Σημειώνεται πως τον Μάιο, ένας σέρφερ σκοτώθηκε στα ανοιχτά της χερσονήσου Έιρ και τον Φεβρουάριο, ένα κορίτσι κατασπαράχθηκε από καρχαρία σε ποταμό στο Περθ, την πρωτεύουσα της Δυτικής Αυστραλίας.


Πηγή