Ευλογημένος ο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Τα πατούσια της μικρής να είναι το καλύτερο ποδαρικό» – Η τρυφερή φωτογραφία της κόρης του και η ευχή για τη νέα χρονιά


Ευλογημένος ο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Τα πατούσια της μικρής να είναι το καλύτερο ποδαρικό» – Η τρυφερή φωτογραφία της κόρης του και η ευχή για τη νέα χρονιά


Διαφ.


Αγκαλιά με τη μονάκριβη κόρη τους υποδέχτηκαν το νέο έτος ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη.

Η καθημερινότητα των δύο ηθοποιών έχει αλλάξει ριζικά, ενώ η νέα μανούλα προσπαθεί να βρει τα νέα πατήματά της, απολαμβάνοντας παράλληλα μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου καλωσόρισε το 2024 με μια τρυφερή φωτογραφία της κόρης τους, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τις πατούσες της, δίπλα στο δέντρο.

Ο τρυφερός μπαμπάς μάλιστα, συνόδευσε το εν λόγω στιγμιότυπο με ένα τρυφερό μήνυμα γράφοντας: «Σ ευχαριστούμε 2023. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Κάθε φορά που θα ρωτάνε την κόρη μας πότε γεννήθηκε, σε κάθε εισιτήριο που θα κλείνει όταν μεγαλώσει, στην πρώτη της ταυτότητα, κάθε φορά που θα έχει γενέθλια. Το 2023 φυσικά δεν ήταν ένα ήσυχο έτος για τον κόσμο. Έφερε όμως και χαρές. Σε εμάς την μεγαλύτερη. Καλή χρονιά!! «Τα πατούσια της μικρής να είναι το καλύτερο ποδαρικό».

Η πρώτη βόλτα του Γιώργου Παπαγεωργίου με τη νεογέννητη κορούλα του: «Και για τους δύο μας χτυπάει η καρδιά μου»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε την πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κορούλα του και δεν μπόρεσε να μην αποτυπώσει τη στιγμή. «Και για τους δύο μας χτυπάει η καρδιά μου» έγραψε μάλιστα στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία. Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Οι δυο τους πέρασαν τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο και αφού πήραν εξιτήριο άρον άρον, επέστρεψαν στο σπίτι τους, όπου προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους πραγματικότητα με την κόρη τους.

17 ημέρες μετά, έκαναν και την πρώτη τους βόλτα, στο πάρκο στο Ζάππειο και ο περήφανος πατέρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από αυτή, με την κορούλα τους να βρίσκεται στο καροτσάκι της όσο εκείνος την κοιτούσε με θαυμασμό.

Η πρώτη βόλτα του Γιώργου Παπαγεωργίου με την κόρη του

«Εγώ και εσυ μαζιιιιι / εγώ και εσυ μαζιιιι / τα βασανα σου είναι και δικά μου / και για τους δύο μας χτυπάει η καρδιά μου», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της συζύγου του).

«Πετάει» στα σύννεφα ο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου…»

Στα σύννεφα «πετάει» ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά τη γέννηση της κόρης του. Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram ανέφερε πως υποκλίνεται στη γυναικεία φύση.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2018 και το 2021 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ήρθε για να επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτα και την οικογενειακή τους ευτυχία. Όλες αυτές τις μέρες, μετά τη γέννηση της κόρης τους, τόσο η Δανάη Μιχαλάκη όσο και ο Γιώργος Παπαγεωργίου προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα αποφεύγοντας να κάνουν κάποια σχετική ανάρτηση.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης 29/11, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στη σύζυγό του, ενώ μαζί τους είναι και ο μαιευτήρας αλλά και η μαία τους.

Την ανάρτηση αυτή ο Γιώργος Παπαγεωργίου συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά και συγκινητικά λόγια.

«Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κάτι βαθύτερο.

Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλίνομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφία του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.


Πηγή