Βάσω Λασκαράκη: Υποδέχτηκε το νέο χρόνο στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου – Οι γεμάτες αγάπη ευχές για το 2024


Βάσω Λασκαράκη: Υποδέχτηκε το νέο χρόνο στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου – Οι γεμάτες αγάπη ευχές για το 2024


Διαφ.


Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη δεν επέλεξαν κάποιο λαμπερό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν αλλά προτίμησαν τη θαλπωρή του σπιτιού τους για να αλλάξουν μαζί χρονιά και να υποδεχτούν το 2024.

Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού για τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν λίγο κρυωμένη και έτσι μαζί με τον σύζυγό της και σεφ έμειναν σπίτι, έφτιαξαν βασιλόπιτα και έκαναν αλλαγή του χρόνου αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι.

«Έλααααα λίγο έμεινε για το 2024…Φτιάξαμε την βασιλόπιτα μας, μας βγήκε λίγο μικρή δεν βαριέσαι …αγάπη να υπάρχει είμαι και λίγο κρυωμένη αλλά δε βαριέσαι …αγάπη να υπάρχει. Μπορεί να είναι τελικά πιτζάμα το πάρτι απόψε αλλά δε βαριέσαι αφού υπάρχει αγάπη… Καλή χρονιά να έχουμε με αγάπη και υγεία και τους δικούς μας ανθρώπους δίπλα μας» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δέχτηκαν ευχές από όλους: Χαρές για τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο

Τις θερμότερες ευχές από όλους δέχτηκαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Οι χαρές για το ζευγάρι ήρθαν με αφορμή την ονομαστή εορτή του γνωστού σεφ.

Με μια σειρά φωτογραφιών και μία μαντινάδα θέλησε η Βάσω Λασκαράκη να ευχηθεί χρόνια πολλά στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο για την ονομαστική του εορτή. Την ίδια στιγμή, Επίσης, η Εύα Τσιμιτσέλη μεγάλωσε και ποζάρει με τον καλύτερό της φίλο.

«Τα μάτια σου είναι η αφορμή και το χαμόγελό σου, κι ό,τι έχω μέσα στη καρδιά, θα το βαστάς δικό σου. Χρόνια πολλά αγάπη μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βάσω Λασκαράκη.

Το ζευγάρι που ξεκίνησε τη σχέση του στα τέλη του 2017 και το 2019 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, φαίνεται πως χρόνο με τον χρόνο έρχεται ακόμα πιο κοντά. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που φαίνεται τόσο από τις αναρτήσεις τους στα social media, όσο και από τις δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς ο ένας για τον άλλον στα Μέσα.

Δείτε τις φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου:

7


Πηγή