Survivor 2024: «Πάντα δίπλα σου…» – Στο πλευρό του Σάββα Γκέτζογλου η Αγγελική Ηλιάδη


Survivor 2024: «Πάντα δίπλα σου…» – Στο πλευρό του Σάββα Γκέτζογλου η Αγγελική Ηλιάδη


Διαφ.


Ο Σάββας Γκέντζογλου ήταν ανάμεσα στους επώνυμους Έλληνες που ταξίδεψαν σήμερα το πρωί στον Άγιο Δομίνικο, για τις ανάγκες του Survivor. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής θα μπει στην ομάδα των Διάσημων, με σκοπό να διεκδικήσει φυσικά τη νίκη.

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν θα μπορούσε να μη στηρίζει τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του γιου της σε αυτή την απόφασή του. Μπορεί η γνωστή τραγουδίστρια και ο Σάββας Γκέντζογλου να χώρισαν πριν μερικά χρόνια, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη του μικρού Βασίλη.

«Πάντα δίπλα σου! Καλή επιτυχία!» έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκτός Survivor ο Τζέιμς Καφετζής! Ύποπτο εύρημα στις αιματολογικές εξετάσεις του

Μεγάλος ντόρος είχε γίνει το τελευταίο διάστημα για το εάν τελικά ο Τζέιμς Καφετζής θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για το Survivor 2024.

Με την ευκαιρία, δείτε τις δύο πρώτες γυναίκες στην ομάδα των Μαχητών.

Ενώ στην αρχή είχε κλείσει την πόρτα λόγω οικονομικών διαφωνιών, τελικά κατάφερε να βρει μια μέση λύση με την παραγωγή.

Και ενώ ετοίμαζε τις βαλίτσες του για Άγιο Δομίνικο μιας και το ριάλιτι ξεκινά στις 7 Ιανουαρίου, ένα άτυχο γεγονός τον έκανε να μείνει εκτός.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από το Twitter στις εξετάσεις που έκανε βρέθηκε κάτι για το οποίο χρειάζεται να κάνει ειδική διατροφή.

Και κάπως έτσι, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor παραμένει εκτός…

Υπενθυμίζεται, ότι ξημερώματα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του νέου κύκλου του ριάλιτι αλλά και ο Γιώργος Λιανός, κάτω από άκρα μυστικότητα με μια εβδομάδα καθυστέρηση.

Το… τερμάτισε η Σοφιάνα πριν φύγει για Survivor – Προκλητική ΦΩΤΟ στο μπαλκόνι

Survivor – Σοφιάνα Αβραμάκη: Ο Ατζούν έχει κάνει τη μεταγραφή της χρονιάς με την εντυπωσιακή μελαχρινή, η οποία επιστρέφει πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο ριάλιτι…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Πηγή