Tου φύλαγε το καλό για το τέλος το 2023 : Πατέρας για πρώτη φορά ο Μιχάλης Σεΐτης – «Με το μαϊμουδάκι μου» (photos)


Tου φύλαγε το καλό για το τέλος το 2023 : Πατέρας για πρώτη φορά ο Μιχάλης Σεΐτης – «Με το μαϊμουδάκι μου» (photos)


Διαφ.


Ξεχωριστές οι φετινές γιορτές για τον Παραολυμπιονίκη στίβου Μιχάλη Σεΐτη, αφού λίγο πριν φύγει ο χρόνος, έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος, με αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Επίσης, «Έλιωσε» το διαδίκτυο: Το τρυφερό βίντεο της Γιούλικας Σκαφιδά με τον νεογέννητο γιο της «κουλουριασμένο» στην αγκαλιά της

Μάλιστα, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, ο Μιχάλης Σεΐτης δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τη σύντροφό του και το νεογέννητο παιδί τους μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παράλληλα, έστειλε στους διαδικτυακούς του φίλους τις ευχές του για το νέο έτος. «Καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία! Εύχομαι σε όσους κυνηγούν τα όνειρα τους, να συνεχίσουν να τα κυνηγούν μέχρι τέλους! Καλή δύναμη και χαρούμενο το 2024!», έγραψε ο Μιχάλης Σεΐτης.

View this post on Instagram

A post shared by Mike Seitis (@seitis)

Πριν λίγες ημέρες, δημοσίευσε και την πρώτη του φωτογραφία αγκαλιά με το παιδί του και έγραψε «Εγώ και το μαΐμουδάκι μου».

View this post on Instagram

A post shared by Mike Seitis (@seitis)

Συγκινημένος ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη: «Έγινα παππούς, είναι η πιο ωραία Πρωτοχρονιά της ζωής μου με το εγγονάκι μου» (video)

Καλεσμένος στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή «Νύχτα στάσου» βρέθηκε ο Γιώργος Μιχαλάκης, όπου αναφέρθηκε στην εγγονή και την κόρη του, Δανάη Μιχαλάκη.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ποια είναι η πιο ωραία Πρωτοχρονιά που έχει ζήσει και δε θα μπορούσε παρά να αναφερθεί στην εγγονή του.

«Τώρα, λοιπόν, μιας και ρωτάτε ποια είναι η καλύτερη Πρωτοχρονιά που έχω κάνει, αυτή είναι η καλύτερή μου. Παρόλο που έχω τον τίτλο του παππού, είναι η καλύτερή μου.

Αν θέλει το παιδί μου να κάνει κι άλλο παιδί, ας κάνει. Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα να είσαι και μπαμπάς από εκεί που δεν το περίμενες και παππούς. Είμαι πολύ ευτυχισμένος.

Τους αξίζει, το ήθελαν τόσο πολύ, ήταν τόσο έτοιμοι για αυτό το μωρό που με εντυπωσίασε. Θέλω να τους κάνω μια αφιέρωση.

Δείτε επίσης: Συγκινούν οι Πυξ Λαξ: Αφιερώνουν το «Άστην να λέει» στο φιλαράκι τους, Βασίλη Καρρά και του κάνουν έκπληξη (video)

Συνήθως στις δύσκολες στιγμές αντί για ευχή τραγουδούσα στην κόρη μου “Το δίχτυ”. Δεν είναι πολύ χαρούμενο τραγούδι αλλά θέλω να το τραγουδήσω στην εγγονή μου και την κόρη μου».


Πηγή