Είδαν κάμερα κι έφυγαν φουριόζοι: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης «πέταξαν» κακόκεφοι για Λονδίνο (video)


Είδαν κάμερα κι έφυγαν φουριόζοι: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης «πέταξαν» κακόκεφοι για Λονδίνο (video)


Διαφ.


Την πρώτη απόδραση μετά την αλλαγή του χρόνου, έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις τους.

Τώρα που πέρασαν και επίσημα οι γιορτές, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Δείτε επίσης: Χλιδάτη πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι με Παναγιώταρου για τον Λιάγκα: «Αν είναι τζαμπουίτα πάει κι εκεί» (video)

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» απαθανάτισε το ζευγάρι στο Ελ. Βενιζέλος λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δε θέλησαν να κάνουν δηλώσεις και συνέχισαν την πορεία τους.

Δέσποινα Βανδή σε Βασίλη Μπισμπίκη: «Αγάπη μου πες καλά Χριστούγεννα» – Το σπίτι τους είναι ο ορισμός των γιορτών

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περνούν μαζί αυτές τις μέρες και όπως είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός θα είναι και οι δύο μαζί με τα παιδιά τους. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε η τραγουδίστρια λέει στο σύντροφό της να πει καλά Χριστούγεννα, ενώ, όπως θα δείτε και εσείς, το σπίτι τους είναι ο ορισμός των γιορτών.

Στο βίντεο βλέπουμε τους φίλους της να δοκιμάζουν όλες τις λιχουδιές που τους είχε ετοιμάσει, την ώρα που ο Βασίλης Μπισμπίκης προσπαθεί να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί.

«Αγάπη μου, πες καλά Χριστούγεννα» ακούγεται να του λέει η Δέσποινα Βανδή με εκείνον να απαντά, «Καλά Χριστούγεννα, να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι».

Αξίζει βέβαια να πούμε πως το βίντεο αυτό ανέβηκε πριν η τραγουδίστρια μάθει την τραγική είδηση θανάτου του Βασίλη Καρρά, ο οποίος της στοίχισε αρκετά. (δες εδώ τη συγκινητική ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή)


Πηγή