«Δυστυχώς έτυχε σε εμένα να το βρω! Δεν ξέρω πόσες ώρες ήταν εκεί» – Αποκαλύψεις από τον άνθρωπο που εντόπισε νεκρό τον Νίκο Ρόκκο (Video)


«Δυστυχώς έτυχε σε εμένα να το βρω! Δεν ξέρω πόσες ώρες ήταν εκεί» – Αποκαλύψεις από τον άνθρωπο που εντόπισε νεκρό τον Νίκο Ρόκκο (Video)


Διαφ.


Συγκλονισμένoι είναι οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπα του Νίκου Ρόκκου, αδελφού του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου που βρήκε τραγικό θάνατο όταν πήγε για ψαροντούφεκο και δεν γύρισε ποτέ. Επίσης, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρουσιάσε ένα σπάνιο ντοκουμέντο με μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Κώστας Ρόκκος στην δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή

Ο φίλος του, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εντόπισε τη σορό του μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπη “Αλήθειες με τη Ζήνα” και την δημοσιογράφο Κατερινα Σουλιώτη και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε όλο το νησί.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Τον ‘ήξερα πολύ καλά. Δυστυχώς έτυχε σε εμένα να το βρω και σε έναν φίλο μου. Τον βρήκαμε στην παραλία, εκεί που σκάει το κύμα. Νεκρό. Δεν ξέρω πόσες ώρες ήταν εκεί. Εμείς τον βρήκαμε στις 22.00 το βράδυ. Μόλις μάθαμε ότι αγνοείται κινητοποιήθηκε όλο το χωριό για να τον βρει» είπε ο καλός φίλος του Νίκου Ρόκκου που είναι συγκλονισμένος.

Καταρρακωμένη η θεία του Νίκου Ρόκκου: «Ήξερε καλά τη θάλασσα, ήταν εκεί το γραμμένο του! Τι να πω, δεν ξέρω» (Video)

Τραγικές στιγμές βιώνει ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου 30/12 πέθανε ο αδελφός του, Νίκος Ρόκκος.

Καταρρακωμένη η θεία του Νίκου Ρόκκου

Η θεία του ψαρά μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον θάνατο του ανιψιού της… Συντετριμμένη η γυναίκα δήλωσε: «Είμαι πολύ λυπημένη. Ήξερε καλά τη θάλασσα, ήταν εκεί το γραμμένο του. Τι να πω, δεν ξέρω».


Πηγή