Έκτακτη ανακοίνωση από Hellenic Train: Αστοχία σηματοδότησης στον Προαστιακό – Αλλαγές και καθυστερήσεις


Έκτακτη ανακοίνωση από Hellenic Train: Αστοχία σηματοδότησης στον Προαστιακό – Αλλαγές και καθυστερήσεις


Διαφ.


Έκτακτες αλλαγές στα δρομολόγια του Προαστιακού με προορισμό το αεροδρόμιο, ανακοίνωσε η Hellenic Train, λόγω προβλήματος στο σύστημα σηματοδότησης / τηλεδιοίκησης.

Οι επιβάτες του Προαστιακού αποβιβάζονται στο Κορωπί και μετεπιβιβάζονται στο Μετρό. Όπως είναι λογικό, σημειώνονται καθυστερήσεις.

Τραγικό δυστύχημα στην Αχαΐα: Συρμός του Προαστιακού παρέσυρε άνδρα και τον σκότωσε

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στη σιδερένια γέφυρα του Πείρου στην Αχαΐα, καθώς άνδρας παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού.

Πρόκειται για άτομο αγνώστων στοιχείων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το κρανίο του λόγω της παράσυρσης και της πτώσης στο ποτάμι έχει αλλοιωθεί με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζονται κάποια χαρακτηριστικά του.

Επίσης, λόγω του ότι βρέθηκε μία καραμπίνα στο συγκεκριμένο σημείο, εικάζεται πως πρόκειται για κυνηγό. Η σορός μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο. Τα δρομολόγια του Προαστιακού Πάτρας στο τμήμα μεταξύ Αγίου Ανδρέα και Κάτω Αχαΐας διεξάγονται με λεωφορεία.

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Νεκρός o 60xρονος άνδρας που πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του – «Έσβησε» στο νοσοκομείο

Φονικό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ στην οδό Άτλαντος, όπου ένας άνδρας από την Αλβανία, περίπου 60 ετών, δέχθηκε πυροβολισμούς στο στήθος από πυροβόλο όπλο.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.


Πηγή