Survivor spoiler 2024: Η Σάσα Μπάστα μπαίνει στο ριάλιτι! «Πώς αισθάνεστε που θα με δείτε στον Άγιο Δομίνικο; Όλα τέλεια!» (Video)


Survivor spoiler 2024: Η Σάσα Μπάστα μπαίνει στο ριάλιτι! «Πώς αισθάνεστε που θα με δείτε στον Άγιο Δομίνικο; Όλα τέλεια!» (Video)


Διαφ.


Survivor spoiler 2024: Συνάντηση στα γραφεία της Acun Medya στην Αθήνα είχε η Σάσα Μπάστα, της οποίας το όνομα είχε ακουστεί για το Survivor 2024 αλλά δεν την είδαμε στα πλάνα με το πρώτο γκρουπ Διασήμων που αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο.

«Πώς αισθάνεστε που θα με δείτε στον Άγιο Δομίνικο; Όλα τέλεια!»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού Σουσού» ετοιμάζει ετοιμάζει τελικά βαλίτσες για το εξωτικό νησί. Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής φάνηκε μάλλον ευχαριστημένη, λέγοντας με νόημα: «Με πετύχατε με τον κουραμπιέ στο στόμα. Εσείς πώς αισθάνεστε που θα με δείτε στον Άγιο Δομίνικο; Όλα τέλεια!».


Survivor spoiler 2024: 3 πισίνες, 6 εστιατόρια, γυμναστήριο, σπα, ντίσκο, κινηματογράφο… Η φωτογραφία της Αντωνά από το ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler 2024: Στον Άγιο Δομίνικο έφταθσαν οι παίκτες του Survivor 2024, με την Μαρία Αντωνά να δημοσιεύει μία φωτογραφία από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο που μένουν, το οποίο διαθέτει 3 πισίνες, 6 εστιατόρια, γυμναστήριο, σπα, υπαίθριο μπαρ, ντίσκο, κινηματογράφο, και πάνω από τετρακόσια δωμάτια.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ ποια είναι η Μαριλίνα Βακονδίου, η γυμνάστρια των Μαχητών με γλουτούς “πέτρα” που χάζευε κόσμο στο Ρουκ Ζουκ και στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά από το ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Η σύντροφος και μελλοντική σύζυγος, λοιπόν, του πρώην παίκτη και παραλίγο μεγάλου νικητή σε προηγούμενο κύκλο, Άρη Σοϊλέδη, δημοσίευσε την θέα που αντικρίζουν αυτή την στιγμή τα μάτια της…

 Η φωτογραφία της Αντωνά από το ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο


Πηγή