Τρόμος για 53χρονο στην Παλλήνη: Μπούκαραν σπίτι του, τον κυνήγησαν και τον ξυλοκόπησαν (video)


Τρόμος για 53χρονο στην Παλλήνη: Μπούκαραν σπίτι του, τον κυνήγησαν και τον ξυλοκόπησαν (video)


Διαφ.


Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 53χρονος στην Παλλήνη, το απόγευμα της Τρίτης (2/1/2024). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες μπούκαραν στο σπίτι του άνδρα, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, πιθανόν από ανασφάλιστο παράθυρο.

Την ίδια στιγμή, δείτε την απίστευτη ληστεία σε σπίτι γνωστού δικηγόρου

Αφού έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους του σπιτιού, ξαφνικά είδαν τον 53χρονο να μπαίνει στο σπίτι. Στη θέα του ιδιοκτήτη και προκειμένου να διαφύγουν του επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και τον ξυλοκόπησαν.

Ο 53χρονος μετέβη σε εφημερεύον νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Οι έρευνες του Τ.Α. Παιανίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δύο δραστών που κατηγορούνται για διάρρηξη και απόπειρα ληστείας.

Όπως φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο κάτω από το διαμέρισμα κρατούσαν τσίλιες δύο ακόμη άτομα τα οποία παρακολουθούσαν τις κινήσεις του θύματος και τον ακολούθησαν μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας. Στα πλάνα διακρίνεται ο ένας δράστης, ο οποίος μόλις έχει πηδήξει από το μπαλκόνι, να διασχίζει τρέχοντας την οδό Αφανών Ηρώων και να κατευθύνεται προς το Πάρκο της Κάντζας.

Εκεί, τον περιμένει ένα ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επιβαίνουν οι τρεις συνεργοί του. Ο διαρρήκτης μπαίνει στο αμάξι και οι κακοποιοί εξαφανίζονται προς την οδό Γαληνού.

Ενας ένοικος της πολυκατοικίας περιγράφει στο protothema.gr τα χτυπήματα που έφερε στο πρόσωπο ο 52χρονος από την επίθεση των δύο διαρρηκτών.


Πηγή