Το χρήμα δεν το λογαριάζουν: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης δείπνησαν στο ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου (photos)


Το χρήμα δεν το λογαριάζουν: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης δείπνησαν στο ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου (photos)


Διαφ.


Διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους στο Λονδίνο επέλεξαν να κάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, όπου σπουδάζει η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη.

Το ζευγάρι μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα από όσα έκανε στο Λονδίνο. Μάλιστα, επισκέφθηκαν και το εστιατόριο «Bacchanalia», που εκτιμάται πως είναι το πιο ακριβό εστιατόριο στον κόσμο και το οποίο σερβίρει ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Μάλιστα, για να δημιουργηθεί, επενδύθηκαν περίπου 75 εκατομμύρια λίρες και στεγάζεται σε ένα παλιό γκαράζ της Porsche.

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης πήγαν στο ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης πήγαν στο ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου

Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Βασίλης Μπισμπίκης, εμφανίζονται δυο χέρια πιασμένα σαν μια γροθιά αλλά και τα πρόσωπά τους μισά να συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

Το ζευγάρι, πάντως, συνηθίζει να κάνει ταξίδια στο εξωτερικό στο διάστημα των περίπου δύο ετών που βρίσκεται μαζί. Τον περασμένο Οκτώβριο, μάλιστα, είχαν βρεθεί στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Είδαν κάμερα κι έφυγαν φουριόζοι: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης «πέταξαν» κακόκεφοι για Λονδίνο (video)

Την πρώτη απόδραση μετά την αλλαγή του χρόνου, έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις τους.

Τώρα που πέρασαν και επίσημα οι γιορτές, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Δείτε επίσης: Χλιδάτη πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι με Παναγιώταρου για τον Λιάγκα: «Αν είναι τζαμπουίτα πάει κι εκεί» (video)

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» απαθανάτισε το ζευγάρι στο Ελ. Βενιζέλος λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δε θέλησαν να κάνουν δηλώσεις και συνέχισαν την πορεία τους.


Πηγή