Θλίψη στην Πάτρα: Νεκρός ξαφνικά 21χρονος από ανακοπή καρδιάς


Θλίψη στην Πάτρα: Νεκρός ξαφνικά 21χρονος από ανακοπή καρδιάς


Διαφ.


Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση του θανάτου ενός 21χρονου από ανακοπή σε οικία στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και Αστυνομία, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον άτυχο νεαρό παρέλαβε το ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” για να γίνει η νεκροψία και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Πήγε μέχρι το περίπτερο και τώρα είναι νεκρός: Θλίψη για του 47χρονο Παναγιώτη Καταραχιά

Αρχές του χρόνου και η Πάτρα βυθίζεται σε πένθος. Φεύγει από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης Παναγιώτης (Τάκης) Καταραχιάς σε ηλικία 47 ετών.

Οι πρώτες μέρες του χρόνου προβλέπονται αρκετά δύσκολες για τους οικείους του επιχειρηματία και την τοπική κοινωνία της Πάτρας καθώς έφυγε από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος, που είχε όλη τη ζωή μπροστά του.

Ο Παναγιώτης Καταραχιάς, στις 12 Δεκεμβρίου ενεπλάκη σε τροχαίο όταν σταμάτησε σε ένα περίπτερο να προμηθευτεί τσιγάρα. Από εκείνη την ημέρα και για τουλάχιστον 20 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της πόλης με τους γιατρούς να καταβάλουν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πήγε μέχρι το περίπτερο και βρέθηκε νεκρός: Θλίψη για του 47χρονο Παναγιώτη Καταραχιά

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς όμως, οι προσπάθειες των γιατρών δεν στάθηκαν αρκετές και ο 47χρονος αφήνει την τελευταία του πνοή. Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιχειρηματία, γνωστοποιεί με ανάρτηση του, ο φίλος, συνεργάτης και ιδιοκτήτης καφετέριας Παναγιώτης Δελής.


Πηγή