Ο Γιώργος Καπουτζίδης «έσφαξε με το γάντι» τον Κυριάκο Βελόπουλο – «Υπηρέτησα 23 μήνες ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού» (photo)


Ο Γιώργος Καπουτζίδης «έσφαξε με το γάντι» τον Κυριάκο Βελόπουλο – «Υπηρέτησα 23 μήνες ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού» (photo)


Διαφ.


Στα αισχρά λόγια του Κυριάκου Βελόπουλου προς το άτομό του, απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, κάνοντας μια ανάρτηση στο Twitter.

Χθες Τετάρτη (3/1), μετά τη συνέντευξη του σεναριογράφου-ηθοποιού στο «Πρωινό» του ANT1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης άφησε αιχμές για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Κυριάκο Βελόπουλο

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με την τηλεοπτική «Θεοπούλα» της σειράς «Παρά Πέντε» να κρατά ψαροντούφεκο, ο Γιώργο Καπουτζίδης απαντά για τη θητεία του στον στρατό.

«Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στο στρατό παρουσιάστηκα τον Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα τον Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα τέσσερις μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά».

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Κυριάκο Βελόπουλο

Κατακεραύνωσε Βελόπουλο ο Γιώργος Λιάγκας: «Χυδαίο, απρεπέστατο, απαράδεκτο και αντιαισθητικό το σχόλιο για Καπουτζίδη»

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί για την ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά του Γιώργου Καπουτζίδη περί «να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου!»

Σχολιάζοντας την ανάρτηση, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε στο Πρωινό: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης μου είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου γιατί δεν ασχολείσαι με τον κ. Βελόπουλο, που έχει βρει ένα φάρμακο που τελειώνει τον κορωνοϊό.

Ο κ. Βελόπουλος δεν το άφησε αναπάντητο και έκανε μία ανάρτηση πριν από λίγα λεπτά. Απάντησε στον κ. Καπουτζίδη με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, όντας συνήθως απαξιωτικός σε αυτούς τους οποίους αναφέρεται. Βάζει και μία φωτογραφία του Καπουτζίδη, που δεν είναι η πιο κολακευτική και είναι σαν κάπως στενοχωρημένος, τσαντισμένος».

«Κάποιες λέξεις έχουν χάσει την αξία τους, όπως η λέξη bullying και ομοφοβικός είναι πια αστείες έτσι όπως τις χρησιμοποιούμε. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να πάμε στα αρχέτυπα να δούμε τι είναι προσβλητικό, ανέντιμο να λέει κάποιος προς κάποιον άλλον.

Θεωρώ ότι είναι πιο βασικό από το να χαρακτηρίζουμε με μία λέξη της μόδας. Ένα τέτοιο απρεπέστατο, απαράδεκτο και αντιαισθητικό σχόλιο. Πρέπει να πάμε σε μία λογική και μία κριτική κατά την ταπεινή μου γνώμη, η οποία να είναι πιο ουσιαστική. Χάνουμε την ουσία που είναι η ευγένεια από έναν άνθρωπο προς έναν άλλον.

Προφανώς ο κ. Βελόπουλος θέλει να συγκρατήσει και να μεγαλώσει ένα δικό του ακροατήριο, άρα πρέπει να βρίσει κάποιον δικαιώνοντας αυτά που έλεγε χθες ο Καπουτζίδης, ο οποίος είπε ότι κάθε μέρα θα με πει κάποιος γκέι ή ανώμαλο στην τηλεόραση.

Εγώ είπα ότι δεν είναι έτσι και βγαίνει ο κ. Βελόπουλος -δεν τον είπε ανώμαλο-, όμως το σχόλιο να πάει να γυαλίσει πόμολα δεν ξέρω αν είναι ομοφοβικό και σεξιστικό, είναι όμως ένα απαράδεκτο, χυδαίο σχόλιο» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.


Πηγή