Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη: Νεκρό ένα 18χρονο παλικάρι και τρεις τραυματίες


Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη: Νεκρό ένα 18χρονο παλικάρι και τρεις τραυματίες


Διαφ.


Τραγωδία στην άσφαλτο καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (5/1) στην Ξάνθη, όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο, με συνέπεια τον θάνατο 18χρονου και τον τραυματισμό τριών ακόμη ατόμων.

Ο 18χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα, ενώ οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Ξάνθης. O 18χρονος φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, η είδηση του δυστυχήματος προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, ενώ η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τους κατοίκους της περιοχής να βγαίνουν έξω και τους διερχόμενους οδηγούς να σταματούν ακούγοντας τον θόρυβο. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Ξάνθης.

Συγκλονίζει η Φωτεινή που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στην Κρήτη: «Έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό και έπεσε πάνω μου»

«Αγκάθι» για την Κρήτη είναι γνωστό πως είναι τα τροχαία, με την Φωτεινή που ακρωτηριάστηκε το καλοκαίρι να αποτελεί τρανό παράδειγμα.

Η Φωτεινή είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον περασμένο Αύγουστο, στην Ελούντα της Κρήτης. «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω, πραγματικά όσο και να το παλεύω ότι έχασα το πόδι μου από τροχαίο, δεν είναι εύκολο», λέει στο Star η Φωτεινή.

Δείτε ακόμα: «Έχω σωληνάκια στο κεφάλι μου»: Συγκλονίζει επιβάτης του σοκαριστικού τροχαίου στην Βουλγαρία που τραυματίστηκε σοβαρά (video)

«Έκανε προσπέραση στη στροφή και ταυτοχρόνως είχε το κινητό της για να βγάλει τη Σπιναλόγκα και ήρθε στην αντίθετη πλευρά, στη δική μας λωρίδα, κατευθείαν πάνω στο πόδι μου. Κάποιοι άνθρωποι όταν οδηγούν δεν καταλαβαίνουν ότι διακινδυνεύουν τη ζωή τους αλλά και τη δικιά μας ζωή», λέει η Φωτεινή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.


Πηγή