Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Θεοφάνεια – Λαμπρός εορτασμός στη Μητρόπολη (video-photos)


Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Θεοφάνεια – Λαμπρός εορτασμός στη Μητρόπολη (video-photos)


Διαφ.


Το παρών έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου στα Χανιά, για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Εκατοντάδες πιστοί προσήλθαν στην εκκλησία για να γιορτάσουν τα Φώτα, να λάβουν αγιασμό και να παρακολουθήσουν στη συνέχεια την τελετή αγιασμού των υδάτων.

Ανάμεσα στον τόσο κόσμο, βρέθηκε και πρωθυπουργός, ο οποίος παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στον μητροπολιτικό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά.

Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό των Θεοφανίων

Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό των Θεοφανίων

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται από χθες το βράδυ (5/1) στα Χανιά και αναμένεται το απόγευμα να έχει συνάντηση στο πατρικό του σπίτι με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλινκεν. Ενώ εχθές (5/1), ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Παύλο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ένας δεξιά, ο άλλος αριστερά: Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στη Θεία Λειτουργία για τα Θεοφάνεια στο Φανάρι (video)

Στον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι παρευρέθηκαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης σήμερα το πρωί (6/1), ώστε να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία για τα Θεοφάνεια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκατσε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων στη δεξιά πλευρά ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε το ίδιο αλλά στην αριστερή πλευρά του ναού.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει νομοσχέδιο για ισότητα στον γάμο – «Μας κάνετε να αισθανόμαστε πολίτες β’ κατηγορίας»

Οι δύο πολιτικοί αναμένεται στη συνέχεια να παρευρεθούν στον καθαγιασμό των υδάτων στον Κεράτιο κόλπο.


Πηγή