Viral η τελετή του Αγιασμού των υδάτων στη Μυτιλήνη – Ο ιερέας έκανε…πάσα τον Σταυρό σε κολυμβητή


Viral η τελετή του Αγιασμού των υδάτων στη Μυτιλήνη – Ο ιερέας έκανε…πάσα τον Σταυρό σε κολυμβητή


Διαφ.


Η τελετή για τον Αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Μυτιλήνης, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, καθώς ο ιερέας φαίνεται να κάνει…πάσα τον Σταυρό σε κολυμβητή.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω ο ιερέας δεν ρίχνει μακριά τον Σταυρό, αλλά φαίνεται να τον… δίνει ουσιαστικά σε έναν από τους κολυμβητές που βρίσκονταν μπροστά του.

Μάλιστα, ο νεαρός πρώτα έπιασε τον Σταυρό και μετά βούτηξε στη θάλασσα. Παράλληλα, 8χρονος έπιασε τον Σταυρό ανάμεσα σε 50 κολυμβητές στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δείτε το βίντεο

Θεοφάνεια στα Τρίκαλα: «Πλακώθηκαν» για τον Τίμιο Σταυρό – «Θα σκοτωθούν τώρα…» (video)

Αγριεμένη ήταν η τελετή αγιασμού των υδάτων στον Ληθαίο ποταμό στα Τρίκαλα, όπου οι κολυμβητές πιάστηκαν στα χέρια για τον Τίμιο Σταυρό.

Σύμφωνα με το trikalaopinion, αρχικά τον Σταυρό έπιασε ένας νεαρός, ωστόσο, έπεσαν πάνω του άλλοι για να τον πάρουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Η δυσφορία που προκλήθηκε αποτυπώθηκε και από το σχόλιο του Μητροπολίτη Αυλώνος κ. Χριστόδουλο, ο οποίος από μικροφώνου είπε «Θα σκοτωθούν τώρα…».

Πάντως, το περιστατικό άφησε πικρή γεύση σε όσους βρέθηκαν εκεί, καθώς την τελετή παρακολουθούσαν και μικρά παιδιά, τα οποία ήρθαν αντιμέτωπα με στιγμές βίας σε μία κορυφαία γιορτή για την Ορθόδοξη Πίστη.


Πηγή