Περήφανη μαμά η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει αγκαλιά με το γιο της – Οι τρυφερές φωτογραφίες τους


Περήφανη μαμά η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει αγκαλιά με το γιο της – Οι τρυφερές φωτογραφίες τους


Διαφ.


Περήφανη μαμά είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία πόζαρε αγκαλιά με το γιο της και μοιράστηκε τρυφερές τους φωτογραφίες με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε φωτογραφίες αγκαλιά με τον γιο της, κάνοντας μια αναδρομή από τη γέννησή του στο μαιευτήριο, μέχρι σήμερα και τις οικογενειακές τους βόλτες. Παράλληλα, δείτε τι εξομολογήθηκε για τον πατέρα της.

«Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Εγώ κρατάω στην αγκαλιά το δικό μου», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάτω από την ανάρτησή της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους για τον γιο της παρουσιάστριας και του γνωστού ποινικολόγου.

Δείτε την ανάρτηση

Είπε αυτό που όλοι σκεφτόμαστε: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «ξεγύμνωσε» τη Μαίρη Συνατσάκη με 12 λέξεις (video)

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει και εκείνη θέση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Τετάρτης (29/11), μαζί με τους συνεργάτες της στο «Happy Day» σχολίασαν τα όσα έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Η παρουσιάστρια του Alpha έδωσε δίκιο και στις δύο πλευρές.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά άκομψο, γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει ότι έχεις ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι στο πλευρό των αδυνάμων… Εγώ δε θα ξεχάσω που η Συνατσάκη ήταν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο που είχε διαρρεύσει από σύντροφό της για να την εκθέσει. Τότε είχε μπει μπροστά πρώτη.

Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα, επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που θα επαναλάβω ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ αλλά και στις άλλες εκπομπές στο παρελθόν, μπορεί να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο. Και εγώ το ίδιο θέμα αλλιώς θα το σχολίαζα στα 20, αλλιώς στα 30, αλλιώς στα 40, ανάλογα τις εμπειρίες και πολλά άλλα».


Πηγή