Survivor 2024: Στο φινάλε κρίθηκε η πρώτη μονομαχία – Ποια ομάδα πήρε το πολύτιμο έπαθλο


Survivor 2024: Στο φινάλε κρίθηκε η πρώτη μονομαχία – Ποια ομάδα πήρε το πολύτιμο έπαθλο


Διαφ.


Στον πρώτο αγώνα για το Survivor 2024 ρίχθηκαν σήμερα (07/01) Διάσημοι και Μαχητές με την πρώτη μονομαχία να κρίνεται στο φινάλε. Ποια ομάδα πήρε το πολύτιμο έπαθλο;

Σε ένα άκρως απαιτητικό πλην εξαιρετικά γρήγορο αγώνισμα, Διάσημοι και Μαχητές ρίχθηκαν στη θάλασσα για να φτάσουν πρώτοι στην παραλία και να αρχίσουν τις βολές.

Στόχος εκεί ήταν τα τέσσερα πλακίδια τα οποία και προσπάθησαν να σπάσουν η Κατερίνα Δαλάκα από την κόκκινη ομάδα και ο Φάνης από την μπλε ομάδα. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το μυθικό ποσό που προσέφεραν στον Τζέιμς Καφετζή.

Κεφάλι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πήρε ο παίκτης των Μαχητών με την έμπειρη παίκτρια του Survivor να ισοφαρίζει γρήγορα και να έχουν σπάσει αμφότεροι από δυο πλακάκια.

Ωστόσο, ο παίκτης της μπλε παίκτης κατάφερε να σπάσει τα δυο επόμενα πλακάκια αφήνοντας πίσω την Κατερίνα Δαλάκα και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Δείτε το βίντεο

Survivor 2024: Ο Σκοτσέζος που έκλεψε τι εντυπώσεις με τα ελληνικά του – «Μου τα έμαθε η πεθερά μου»

Ο Σκοτσέζος Rob James Seymour βρέθηκε από τα Χάιλαντς στο Survivor 2024 και έκλεψε τι εντυπώσεις με τα ελληνικά του, αποκαλύπτοντας πως του τα έμαθε η πεθερά του.

Ο 28χρονος ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο αλλά και event organiser έχει παντρευτεί Ελληνίδα και ζει στη χώρα μας. Όπως είπε χαρακτηριστικά, έμαθε ελληνικά από την… πεθερά του και από τα νεύρα που του προκάλεσε καθώς δεν μιλούσε καθόλου αγγλικά.

Φόρεσε την παραδοσιακή στολή (κιλτ) στο τρέιλερ του Survivor και όπως είπε: «Ένιωθα καλά να φορέσω αυτό. Είναι πρακτικό όπως, το μυστικό είναι ότι δεν βάζουμε τίποτα από κάτω από τη φούστα. Δεν είσαι Σκοτσέζος αν φορά κάτι κάτω από τη φούστα».

Δείτε το βίντεο


Πηγή