Σταμάτης Γαρδέλης: «Τι να πω τώρα;» – "Έσπασε" τη σιωπή του μετά τη νοσηλεία στο Δαφνί (Video)


Σταμάτης Γαρδέλης: «Τι να πω τώρα;» – “Έσπασε” τη σιωπή του μετά τη νοσηλεία στο Δαφνί (Video)


Διαφ.


“Έσπασε” τη σιωπή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί. Επίσης, για τον φίλο της, Σταμάτη Γαρδέλη, μίλησε η Γιούλη Ζήκου, αναφέροντας πως ο ηθοποιός θα έπρεπε να είχε πάει πολύ νωρίτερα στον ψυχίατρο.

Όπως θα δείτε στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Σταμάτης Γαρδέλης περιορίστηκε λέγοντας: «Αυτό, τι να πω τώρα; Καλή χρονιά να έχετε».

Σταμάτης Γαρδέλης: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική – 14 ημέρες από το εξιτήριo (Video)

Πλάνα από την πρώτη εμφάνιση του Σταμάτη Γαρδέλη, δυο εβδομάδες μετά την έξοδό του από το Δαφνί, εξασφάλισε η εκπομπή «Super Κατερίνα». Παράλληλα, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη του αδερφού του για την ζωή του μετά το ψυχιατρείο.

Ο ηθοποιός μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, και την απόφασή του να κλειστεί στο Δαφνί προκειμένου να ξαναβρεί την ψυχική του ισορροπία, φαίνεται πως έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Όπως θα δεις στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Σταμάτης Γαρδέλης φεύγει από το σπίτι του με τη μηχανή του. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Σταμάτης Γαρδέλης επιθυμεί να επιστρέψει θεατρικά ή σε κάποιο σήριαλ.


Πηγή