Survivor 2024: Άγριο κράξιμο μεταξύ των παικτών για τη λιποθυμία της Χρύσας – «Θέλει να φύγει από το παιχνίδι…» (video)


Survivor 2024: Άγριο κράξιμο μεταξύ των παικτών για τη λιποθυμία της Χρύσας – «Θέλει να φύγει από το παιχνίδι…» (video)


Διαφ.


Survivor 2024: Μπορεί το Survivor να είναι πράγματι ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, αλλά φαίνεται πως κάποιοι παίκτες δε δέχονται πως με την πρώτη δυσκολία κάποιος μπορεί να πιεστεί και να λιποθυμήσει.

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου κατέρρευσε μετά τους πρώτους αγώνες, πέφτοντας λιπόθυμη και ενώ οι πιο κοντινοί της στο ριάλιτι μέχρι τώρα μιλούσαν για το γεγονός πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διότι δεν αισθανόταν καθόλου καλά και έπρεπε να δουν οι ειδικοί ποια είναι η κατάστασή της, υπήρχαν κάποιοι οι οποίοι μιλούσαν με κριτική διάθεση για εκείνη, λέγοντας πως η συμπεριφορά της δεν τους αρέσει και πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος ήταν εκείνος που ανέφερε: «Δήλωσε πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι…»

Η χαρακτηριστική στιγμή:

Survivor 2024 spoiler 8/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία και αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor 2024 spoiler 8/1: Το Athensmagazine.gr για ακόμη μία μέρα έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή στον αγώνα ασυλίας, αλλά και για τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor 2024.

Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε χθες (7/1) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ξεκίνησε να προσφέρει ήδη πλούσιες συγκινήσεις.

Survivor 2024: Μαχητές και Δώρα Νικολή οι μεγάλοι χαμένοι της πρεμιέρας

Την πρώτη ασυλία της νέας σεζόν του Survivor κέρδισαν οι Διάσημοι και ως εκ τούτου οι Μαχητές κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που ήταν γυναίκα και πιο συγκεκριμένα η Δώρα Νικολή.

Survivor 2024: Η ομάδα που κερδίζει τη 2η ασυλία απόψε (8/1)

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες μας, οι Διάσημοι κερδίζουν και τη 2η ασυλία της χρονιάς, βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα στους μεγάλους αντιπάλους τους με το… καλημέρα στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 2024: Ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές λοιπόν είναι στη μοιραία θέση να αποφασίσουν και για τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση και με κάθε επιφύλαξη πληροφορούμαστε ότι αυτή θα είναι η Ανδριάνα Καγιά, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στο τέλος του αποψινού επεισόδιου.


Πηγή