Survivor 2024: Με τρεμάμενη φωνή ο Χρήστος Βολικάκης αναφέρθηκε στον γιο του – «Μου λείπει πάρα πολύ! Είναι 19 μηνών…»


Survivor 2024: Με τρεμάμενη φωνή ο Χρήστος Βολικάκης αναφέρθηκε στον γιο του – «Μου λείπει πάρα πολύ! Είναι 19 μηνών…»


Διαφ.


Survivor 2024: Το αποψινό (8/1) επεισόδιο του Survivor 2024 ξεκίνησε με έντονα συναισθήματα για τους παίκτες και των δύο ομάδων, κι αυτό γιατί οι σκέψη τους είναι πίσω στην Ελλάδα, στις οικογένειες και στους ανθρώπους που τους περιμένουν να γυρίσουν.

Μετά τα κλάματα της Δώρας Νικολή, λοιπόν, της παίκτριας των Μαχητών η οποία προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής για το παιδί που έχασε και τον παραλίγο χαμό που τέταρτου παιδιού της στη συνέχεια, ο Χρήστος Βολικάκης “λύγισε” επίσης μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Η στιγμή που ο Χρήστος Βολικάκης λύγισε

Ο ίδιος έχει ένα παιδί, που ακόμα δεν έχει κλείσει ένα χρόνο ζωής και τον πονάει το γεγονός πως θα χάσει πολλές από τις πρώτες στιγμές του, όμως όλος ο αγώνας που κάνει είναι αφιερωμένος σε εκείνον.

«Το πιο δύσκολο για μένα είναι η επικοινωνία. Ότι έχω αφήσει πίσω τον μικρό μου που μου λείπει πάρα πολύ ακόμα δεν ξεκινήσαμε. Είναι 19 μηνών, τώρα ξεκίνησε να περπατάει, να λέει “μπαμπά”, “μαμά” και όλα τα υπόλοιπα.

Είναι καθημερινά στο μυαλό μου. Μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω την πορεία μου στο παιχνίδι. Θα χάσω πολλά. Μπήκα, όμως, γι’ αυτόν και θα προσπαθήσω να αντέξω όσο περισσότερο γίνεται γι’ αυτόν», είπε χαρακτηριστικά με τη φωνή του να “σπάει” κατά τη διάρκεια.

Survivor 2024 spoiler 8/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία και αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor 2024 spoiler 8/1: Το Athensmagazine.gr για ακόμη μία μέρα έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή στον αγώνα ασυλίας, αλλά και για τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor 2024.

Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε χθες (7/1) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ξεκίνησε να προσφέρει ήδη πλούσιες συγκινήσεις.

Survivor 2024: Μαχητές και Δώρα Νικολή οι μεγάλοι χαμένοι της πρεμιέρας

Την πρώτη ασυλία της νέας σεζόν του Survivor κέρδισαν οι Διάσημοι και ως εκ τούτου οι Μαχητές κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που ήταν γυναίκα και πιο συγκεκριμένα η Δώρα Νικολή.

Survivor 2024: Η ομάδα που κερδίζει τη 2η ασυλία απόψε (8/1)

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες μας, οι Διάσημοι κερδίζουν και τη 2η ασυλία της χρονιάς, βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα στους μεγάλους αντιπάλους τους με το… καλημέρα στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 2024: Ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές λοιπόν είναι στη μοιραία θέση να αποφασίσουν και για τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση και με κάθε επιφύλαξη πληροφορούμαστε ότι αυτή θα είναι η Ανδριάνα Καγιά, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στο τέλος του αποψινού επεισόδιου.


Πηγή