Survivor 2024: «Κατέρρευσε» μπροστά στην κάμερα η Δώρα Νικολή – «Κόντεψα να χάσω το τέταρτο παιδί μου όταν…»


Survivor 2024: «Κατέρρευσε» μπροστά στην κάμερα η Δώρα Νικολή – «Κόντεψα να χάσω το τέταρτο παιδί μου όταν…»


Διαφ.


Survivor 2024: Με μεγάλη συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση ξεκίνησε το αποψινό (8/1) επεισόδιο του Survivor 2024 και με τους παίκτες των δύο ομάδων να σχολιάζουν την πρώτη υποψήφια του ριάλιτι επιβίωσης, που δεν είναι άλλη από την Δώρα Νικολή.

Οι Διάσημοι θεωρούν πως είναι άδικη η απόφαση των μπλε, διότι πρόκειται για μία δυνατή αγωνιστικά παίκτρια, ωστόσο η αποχώρησή της μόνο καλό θα τους έκανε, εφόσον οι αντίπαλοι θα έχαναν έδαφος έτσι.

Οι Μαχητές, από την άλλη πλευρά, φαίνεται πως δεν έχουν καταλήξει στα κριτήριά τους και οι σκέψεις τους για την συμπαίκτριά τους είναι ανάμεικτα. Άλλοι θεωρούν πως ήδη δημιουργήθηκαν κλίκες, ενώ οι υπόλοιποι αναφέρουν πως ήταν τυχαία η απόφαση, διότι κανείς δεν έχει δείξει τι αξίζει μέχρι στιγμής.

Survivor 2024: Ξέσπασε σε κλάματα η Δώρα Νικολή μπροστά στην κάμερα

Η ίδια, βέβαια, επισήμανε πως ήταν όντως άδικη η ψηφοφορία αυτή και πως εάν γνώριζαν τη δύναμη κρύβει μέσα της, δεν θα αγχώνονταν για την πορεία της στο παιχνίδι.

«Το τέταρτο παιδί μου όταν το γέννησα κόντεψα να το χάσω. Πολλά οικονομικά προβλήματα… αλλάξαμε σπίτια. Μείναμε σε ένα δωμάτιο σχεδόν όλη η οικογένεια. Έχω τους γονείς και τα πεθερικά μου από πίσω», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΣΚΑΙ, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της χωρίς να τα καταφέρνει.

Survivor 2024 spoiler 8/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία και αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor 2024 spoiler 8/1: Το Athensmagazine.gr για ακόμη μία μέρα έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή στον αγώνα ασυλίας, αλλά και για τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor 2024.

Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε χθες (7/1) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ξεκίνησε να προσφέρει ήδη πλούσιες συγκινήσεις.

Survivor 2024: Μαχητές και Δώρα Νικολή οι μεγάλοι χαμένοι της πρεμιέρας

Την πρώτη ασυλία της νέας σεζόν του Survivor κέρδισαν οι Διάσημοι και ως εκ τούτου οι Μαχητές κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που ήταν γυναίκα και πιο συγκεκριμένα η Δώρα Νικολή.

Survivor 2024: Η ομάδα που κερδίζει τη 2η ασυλία απόψε (8/1)

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες μας, οι Διάσημοι κερδίζουν και τη 2η ασυλία της χρονιάς, βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα στους μεγάλους αντιπάλους τους με το… καλημέρα στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 2024: Ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές λοιπόν είναι στη μοιραία θέση να αποφασίσουν και για τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση και με κάθε επιφύλαξη πληροφορούμαστε ότι αυτή θα είναι η Ανδριάνα Καγιά, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στο τέλος του αποψινού επεισόδιου.


Πηγή