Σπάνια εξομολόγηση από Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Γιάννης Καραβασάνης με κρύβει, δεν θέλει να…»


Σπάνια εξομολόγηση από Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο Γιάννης Καραβασάνης με κρύβει, δεν θέλει να…»


Διαφ.


Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Γιάννη Καραβασάνη, αναφέροντας πως την κρύβει και δεν θέλει να βγάζει φωτογραφίες μαζί της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης δεν συνηθίζουν να αναρτούν συχνά φωτογραφίες τους να είναι μαζί. Μία από τις σπάνιες φορές που συνέβη αυτό ήταν την περασμένη Κυριακή. Με την ευκαιρία, δείτε τα «καρφιά» της Τζούλιας Νόβα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Βέβαια, ο γοητευτικός αρχιτέκτονας παραπονέθηκε στην παρουσιάστρια του Shopping Star ότι στο στιγμιότυπο που τον ανέβασε δεν φαινόταν ωραίος! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Breakfast@Star», τονίζοντας πως ο σύντροφός της… δεν την ανεβάζει ποτέ στα social media.

«Έχουμε πολλούς Γιάννηδες στην παρέα, οπότε είπαμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Βγάλαμε τις αναμνηστικές μας φωτογραφίες, όλα τέλεια. Την ανέβασα και το επόμενο πρωί ξυπνάει και μου λέει «Πώς είμαι έτσι;». Ο σύντροφός μου δεν με ανεβάζει στα social media. Οριακά δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί μου. Δεν θέλει, με κρύβει» ανέφερε χιουμοριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε το βίντεο

«Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό» – Το σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον πρώην της (video)

Με αυτοσαρκασμό αλλά και δόση ειρωνείας απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας, ο οποίος τη ρώτησε γιατί επέλεξε «ξαναζεσταμένο φαγητό» και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Εσείς δεν κάνετε σχόλια ότι είμαι αδυνατούλα; Ήθελα να φάω ξαναζεσταμένο φαγητό, να δέσω».

Δείτε επίσης: Τον φιλούσε συνεχώς παθιασμένα: Αποκλειστικές φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη

Στη συνέχεια, σχετικά με το αν είναι bullying να σχολιάζει κάποιος τα κιλά των άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Δεν είναι λίγο υποκριτικό όλο αυτό; Δεν έχουμε πάει σε ένα άλλο άκρο; Όταν κάποιος το λέει με άσχημο τρόπο, ό,τι και να σου πει, θέλει να σε προσβάλει. Όταν σου λέει κάτι γιατί ανησυχεί για σένα, είναι κάτι που το ακούς. Εμένα αν με πει κάποιος αδύνατη, το ξέρω ότι είμαι αδύνατη, δε θα παρεξηγηθώ. Έχω υπάρξει όμως και με πολλά παραπάνω κιλά και μου έχουν πει το ακριβώς αντίθετο».

Σχετικά με τα μπλοκ στα social media, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί με τον δικό του τρόπο, δεν με απασχολεί αυτό το κομμάτι, δεν με απασχολεί να κάνω κάποιον μπλοκ, μου φαίνεται πολύ αστείο και παιδιάστικο».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Το 2024 θα γίνουν πολλοί γάμοι, ο δικός μου δεν θα γίνει από όσο γνωρίζω, εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν το ξέρω».


Πηγή