Εφιστά την προσοχή ο Γιάννης Καλλιάνος: «Το κύμα που έρχεται την Παρασκευή θα είναι πιο δύσκολο, γιατί…» (video)


Εφιστά την προσοχή ο Γιάννης Καλλιάνος: «Το κύμα που έρχεται την Παρασκευή θα είναι πιο δύσκολο, γιατί…» (video)


Διαφ.


Καιρός: Αύριο, Τετάρτη (10/1), αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως στην κεντροανατολική Θεσσαλία, ενώ πιο εξασθενημένα θα είναι τα φαινόμενα στα κεντροανατολικά της Στερεάς Ελλάδας και στις Σποράδες, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα υπάρξουν σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων στο Πήλιο και πάνω από τα 750 μέτρα στα ανατολικά της Στερεάς Ελλάδα και στην Εύβοια.

Η θερμοκρασία θα είναι στους 06 – 08 βαθμούς στα βόρεια βαθμούς και στην υπόλοιπη Ελλάδα η θερμοκρασία θα είναι στους 08 – 14 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση για Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα είναι στους 03 – 10 βαθμούς Κελσίου και άνεμοι βοριάδες έως 6 – 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 02 – 08 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι βοριάδες ως και 4 μποφόρ.

H πρόγνωση των επόμενων ημερών

Την Πέμπτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά και πάλι άστατος, κυρίως στην δυτική Ελλάδα με βροχές και η θερμοκρασία θα είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Την Παρασκευή το σύστημα των βροχοπτώσεων θα επηρεάσει περισσότερες περιοχές της κεντρικής και νότιας Ελλάδας.


Πηγή