Survivor 2024: «Είχα νευρική ανορεξία και κατάφερα…» – «Σπάει» την σιωπή της η Ανδριάνα Καγιά για την περιπέτεια με την υγεία της (video)


Survivor 2024: «Είχα νευρική ανορεξία και κατάφερα…» – «Σπάει» την σιωπή της η Ανδριάνα Καγιά για την περιπέτεια με την υγεία της (video)


Διαφ.


Survivor 2024: Για την μάχη της με την νευρική ανορεξία μίλησε η 29χρονη Ανδριάνα Καγιά στο αποψινό επεισόδιο (9/1) του Survivor. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός θα είναι ο MVP αυτής της εβδομάδας.

Η ίδια μπήκε στο παιχνίδι και είναι έτοιμη να ζήσει με πάθος την εμπειρία, ξεπερνώντας τη μοναδική δυσκολία, που πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει στο νησί… την έλλειψη ύπνου στην καλύβα! Αυτό που την έχει κάνει δυνατή, είναι το γεγονός ότι έχει ήδη περάσει πολλές δυσκολίες και τις έχει αντιμετωπίσει στα ίσια.

Μία από αυτές είναι και το ότι είχε περάσει νευρική ανορεξία.

«Έχω περάσει δυσκολίες στη ζωή μου. Όπως και κάθε άνθρωπος, αλλά για τον καθένα είναι διαφορετικό. Με έχουν κάνει δυνατή για να αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες που θα συναντήσω και εδώ στο παιχνίδι που θα είναι πολλές», είπε αρχικά η Ανδριάνα Καγιά και συνέχισε:

«Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα και μόνη μου είναι ότι ήμουν παθούσα νευρικής ανορεξίας. Μέσα από την ενασχόληση και με το επάγγελμα της κοινωνικής λειτουργού που εγώ επέλεξα αλλά και με την ενασχόλησή μου με το fitness, κατάφερα να το αντιμετωπίσω μόνη μου. Αν κάποιος θέλει κάτι πολύ το καταφέρνει και γι΄αυτό είμαι εγώ εδώ…».

Survivor 2024: «Δεν θέλω να φύγει το είδωλο» – Το Twitter «δοξάζει» Ρομπ και ο αγαπημένος παίκτης για φέτος είναι γεγονός (video)

Survivor 2024: Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ο Rob James Seymour ξεχώρισε ως ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες της φετινής σεζόν στο Survivor. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός θα είναι ο MVP της εβδομάδας.

Από τη μία τα σπαστά ελληνικά του από την άλλη η ευχάριστη προσωπικότητά του και η… χαριτωμένη νωθρότητά του στον στίβο μάχης τον έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλή στο Twitter.

Ο Rob που βρέθηκε από τα Χάιλαντς στο Survivor 2024 έχει ήδη χτίσει το φαν κλαμπ του το οποίο σε κάθε επεισόδιο τον δοξάζει.


Το είδωλο του Survivor σχολίασε απόψε την υποψηφιότητά του λέγοντας πως δεν κρατά καμία κακία και ότι ήταν δίκαιη η κρίση των συμπαικτών του.

Έτσι ως συνειδητοποιημένος χαρακτήρας έδωσε άλλη μία ευκαιρία στους τουιτεράδες για να του πλέξουν το εγκώμιο.


Πηγή