Survivor 2024: Ανατροπή μεγατόνων! Τρίτη σερί νίκη για τους Διάσημους – Ανακοίνωσε τον MVP της εβδομάδας ο Λιανός (video)


Survivor 2024: Ανατροπή μεγατόνων! Τρίτη σερί νίκη για τους Διάσημους – Ανακοίνωσε τον MVP της εβδομάδας ο Λιανός (video)


Διαφ.


Survivor 2024: Οι Μπλε έχασαν από τους Κόκκινους στο χθεσινό επεισόδιο 8/1 και ο Rob James είδε το όνομά του να γράφεται και να βγαίνει υποψήφιος από την κάλπη.

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας επιφύλασσε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις για τους παίκτες που έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν τη νίκη και να μη χρειαστεί να μπουν σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Κανένας δεν ήθελε να δει την ομάδα του να χάνει και να ρισκάρει μήπως αναδειχτεί υποψήφιος για αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Και μπορεί όλοι να έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όμως όπως είναι φυσικό, μία ήταν η ομάδα εκείνη που κατάφερε να κερδίσει.

Και αυτή τη φορά λοιπόν, τη μεγάλη νίκη στο τρίτο αγώνα ασυλίας, πήραν οι Διάσημοι.

Ποιός είναι ο MVP της εβδομάδας;

Μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον πάικτη με τα καλύτερα στατιστικά που θα είναι και ο MVP της εβδομάδας και αυτή δεν είναι άλλη από την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor 2024: «Μπορεί να βάλει το χέρι της και να σε…» – Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για το σκηνικό στην λίμνη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου (video)

Survivor 2024: Αντιμέτωπη με τις ανάγκες της επιβίωσης η Μαρία Αντωνά η οποία περιέγραψε στον Γιώργο Λιανό όσα συνέβησαν στη λίμνη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ανδριάνας Καγιά για την περιπέτεια με την υγεία της.

Η παίκτρια του Survivor ανέφερε πως η συμπαίκτριά της την βοήθησε στο να πλύνει το σώμα της, αφού για τη Μαρία Αντωνά είναι η πρώτη της συμμετοχή στο παιχνίδι.

«Χθες βρέθηκα με την Ασημίνα να προσπαθεί να με πλύνει με τα νερά εκεί στη λίμνη. Μου έλεγε: “κάτσε εκεί πέρα να σε πλύνω”. Θα έχω να το λέω αυτό ότι με έπλυνε η Ασημίνα και δεν σιχαίνεται, μπορεί να βάλει χέρι και να σε πλύνει παντού», ανέφερε η Μαρία Αντωνά.


Πηγή