Ανατροπή Τάσου Αρνιακού: «Αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο! Από την Παρασκευή έως την Κυριακή…» (Video)


Ανατροπή Τάσου Αρνιακού: «Αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο! Από την Παρασκευή έως την Κυριακή…» (Video)


Διαφ.


ΚαιρόςΤάσος Αρνιακός: Για χιονοπτώσεις από τα 500 μέτρα και πάνω στην Αττική, από την Παρασκευή και έως την Κυριακή, μιλά ο Τάσος Αρνιακός, αποκλείοντας το ενδεχόμενο χιονοστρώσεων στην Κηφισιά.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα για το νέο κύμα και την ψυχρή εισβολή που θα έρθει από την Παρασκευή και θα διαρκέσει έως την Κυριακή. Επίσης, εφιστά την προσοχή ο Γιάννης Καλλιάνος γιατην εξέλιξη του καιρού.

Πού θα χιονίσει; Δείτε στο βίντεο τις απαντήσεις του Τάσου Αρνιακού…

Τετραήμερο «σφυροκόπημα» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Σε δύο δόσεις τα χιόνια στην Αττική (video)

Καιρός: Με έντονο κρύο θα κυλήσει η αυριανή μέρα στη χώρα μας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, με τον υδράγυρο να κυμαίνεται από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου στο μέγιστο. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Πιο συγεκριμένα, σήμερα Τετάρτη (10/1) θα συναντήσουμε χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά. Στην Αττική θα σημειωθούν βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις στην ορεινή ζώνη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-9 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα νωρίτερα, ο γνωστός μετεωρολόγος ενημέρωσε με ανάρτησή του στο facebook για το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα χτυπήσει το διήμερο (12-13/1) την χώρα παρουσιάζοντας τον χάρτη με τα χιόνια στις περιοχές της Ελλάδας.


Πηγή