Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος: Νεκρός Ολλανδός τουρίστας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη Χαμοστέρνας – Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός της


Βάφτηκε με αίμα η άσφαλτος: Νεκρός Ολλανδός τουρίστας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη Χαμοστέρνας – Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός της


Διαφ.


Νεκρός Ολλανδός τουρίστας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη Χαμοστέρνας ενώ σοβαρά τραυματίας είναι ο οδηγός της.

Λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ στην λεωφόρο Xαμοστέρνας, στο ύψος του Ταύρου, μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 59χρονος παρέσυρε και σκότωσε έναν 40χρονο Ολλανδό τουρίστα. Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός της μοτοσικλέτας.

Τρελό τροχαίο στη Βουλιαγμένης: Ηλικιωμένος οδηγός ΙΧ βγήκε κάθετα και έπεσε σε μπάρες (video)

Τον έλεγχο του αυτοκινήτου του έχασε πλήρως ένας οδηγός επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, η πορεία του οποίου καταγράφηκε σε βίντεο.

Eίναι λίγα λεπτά μετά τις δέκα το πρωί σήμερα (7/1) και ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου ξεκινά και ξαφνικά, αναπτύσσει ταχύτητα, στρίβει απότομα αριστερά, καβαλάει το κράσπεδο και βγαίνει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, πέφτοντας με δύναμη πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Το μπροστινό μέρος του οχήματος καταστρέφεται και οι υπάλληλοι του πρατηρίου καυσίμων τρέχουν έντρομοι προς το αυτοκίνητο για να βγάλουν έξω τον οδηγό. «Πάλι καλά που δεν περνούσε κανείς να είχαμε νεκρούς», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Τραγωδία στη Ναυπακτία: Νεκρός 84χρονος οδηγός μοτοσικλέτας που έχασε τον έλεγχο

Σε τροχαίο σκοτώθηκε ένας 84χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του στον Γαλατά Ναυπακτίας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας Μεσολογγίου, οι οποίοι διερευνούν τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου, σύμφωνα με το messolonghivoice.gr.

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός σε τροχαίο 20χρονος στρατιώτης στη Μυτιλήνη

Με μια ανείπωτη τραγωδία ξεκίνησε η σημερινή μέρα, καθώς ένας 18χρονος στρατιώτης βρήκε τραγικό θάνατο στη Μυτιλήνη, έξω από το χωριό των Παρακοίλων.

Όπως αναφέρει το lesvospost.com, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 06:00 το πρωί όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας σρτατιώτης με καταγωγή από τον Μεσότοπο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Το συμβάν βύθισε στο πένθος τον Μεσότοπο.

Δείτε επίσης: Θλίψη στην Πάτρα: Νεκρός ξαφνικά 21χρονος από ανακοπή καρδιάς

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για το τραγικό δυστύχημα

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2024, o Στρατιώτης Λ.Β., ετών 20, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Μυτιλήνης, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος κατά την έξοδό του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».


Πηγή