Μικρούτσικος, Λιάγκας, Βρισηίδα, Ασημακόπουλος πετάνε σπόντες για πολύ προσωπικές σχέσεις Δαλάκα – Ατζούν!


Μικρούτσικος, Λιάγκας, Βρισηίδα, Ασημακόπουλος πετάνε σπόντες για πολύ προσωπικές σχέσεις Δαλάκα – Ατζούν!


Διαφ.


Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις σχέσεις της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, με αρκετά άτομα του χώρου να πετάνε σπόντες για το τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο!

Η αρχή έγινε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος αποκάλυψε πως η σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με την παραγωγή είναι… προσωπικότατες. «Να πω εγώ γιατί συμβαίνει αυτό με τη συγκεκριμένη παίκτρια, που δεν τραβάω ζόρι; Γιατί σας καταλαβαίνω… Έχει προσωπικές σχέσεις. Αυτό, έτσι απλά. Προσωπικότατες!». Αυτά ήταν τα λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου όταν ρωτήθηκε γιατί η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε για τέταρτη φορά στο Survivor.

Από την πλευρά της, η πρώην παίκτρια του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου ερωτηθείς για την σχέση Δαλάκα – Ατζούν τόνισε: «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος. Δεν μου πέφτει λόγος να το σχολιάσω. Δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω μια προσωπική σχέση».

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα: Υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Ατζούν

Στην χθεσινή του εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας ασχολήθηκε σε ρεπορτάζ του για την παλαίμαχη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Κατερίνα Δαλάκα και για τη σχέση της με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor,Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τη μεταξύ τους επαφή ως σχέση συμφέροντος ενώ είπε ξεκάθαρα ότι αν και έχει ακούσει πολλά, εκείνος πιστεύει ότι δεν έχουν τίποτα παραπάνω από μία κοντινή σχέση εξαιτίας του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, .

«Η Κατερίνα Δαλάκα, όταν νικούσε και δεν κοίταζε την κάμερα μπροστά αλλά προς τα επάνω, εγώ νόμιζα ότι αφιέρωνε τη νίκη της στον Acun που είναι και φίλοι. Είναι φίλοι κολλητοί, το έχουν αποδείξει».

«Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει. Θεωρεί ότι η πιο πολύτιμη συνεργάτης και φίλη του -γιατί ακούω διάφορα άλλα, εγώ νομίζω ότι έχουν μια πολύ κοντινή σχέση, δεν υπάρχει κάτι άλλο πιστεύω- είναι μια πολύ κοντινή σχέση και είναι σχέση συμφέροντος. Τα λεφτά μιλάνε εδώ. Η κοπέλα είναι αθλήτρια και ξαφνικά έχει μισό εκατομμύριο στην τράπεζα».

Τέλος ο δημοσιογράφος σχολίασε ότι: «Είναι δουλειά της. Την επιλέγει ο Acun, την χρυσώνει κυριολεκτικά και η κοπέλα είναι η δουλειά της αυτή, παίκτρια Survivor Ελλάδος».

Γιώργος Ασημακόπουλος για «Survivor»: Η Δαλάκα στο τέλος θα πάρει και τη θέση του Λιανού στην εκπομπή

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε δηλώσεις σχετικά με την πρεμιέρα του Survivor, αλλά και τους παίκτες που συμμετέχουν.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκε στον λόγο που δεν πήγε ο ίδιος στον Άγιο Δομίνικο.

«Λες να μη με ήθελαν και φέτος; Εντάξει παιδιά, έχω πάει δύο φορές. Σε λίγο θα πάρω σύνταξη», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Δαλάκα στο τέλος θα πάρει και τη θέση του Λιανού στην εκπομπή».


Πηγή