Έγκλημα στην Βέροια: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 6 μηνών βρέφους – Απομάκρυναν τον πατέρα από την εκκλησία και το νεκροταφείο (video)


Έγκλημα στην Βέροια: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 6 μηνών βρέφους – Απομάκρυναν τον πατέρα από την εκκλησία και το νεκροταφείο (video)


Διαφ.


Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε για την Παρασκευή (12/1) η 37χρονη, που συνελήφθη κατηγορούμενη για το θάνατο του έξι μηνών βρέφους της, στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Πριν από λίγο έγινε η κηδεία του βρέφους στον Ναό του Αγίου Γεωργίου. Δεν τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία, όπως τη γνωρίζουμε καθώς το παιδί ήταν αβάπτιστο. Ο ιερέας διάβασε μία ευχή και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο νεκροταφείο του χωριού.

Στη διαδικασία υπήρξαν και κάποια απρόοπτα καθώς ο πατέρας του βρέφους επιχείρησε να βρεθεί στην κηδεία αλλά οι γονείς της 37χρονης και οι λοιποί συγγενείς δεν του το επέτρεψαν και μάλιστα τον υποχρέωσαν να φύγει από την εκκλησία και το νεκροταφείο.

Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί, οι οποίοι όμως δε χρειάστηκε να επέμβουν.

«Δεν είναι τίποτα. Είναι βρυκόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει» – Τα λόγια της “Μήδειας” της Βέροιας σε αυτόπτη μάρτυρα με το νεκρό βρέφος στην αγκαλιά της (Video)

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την φρικιαστική είδηση θανάτου ενός 6μηνου βρέφους από τη μητέρα του στη Βέροια. Σε βάρος της μητέρας που έχει ήδη συλληφθεί έχει σχηματισθεί δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη ενώ αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα. Έχει άλλα δύο κοριτσάκι από τον πρώτο της γάμο ηλικίας 6 και 7 ετών.

«Δεν είναι τίποτα. Είναι βρυκόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει»

Τα όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη για το σκηνικό φρίκης που βίωσε προκαλούν ανατριχίλα.

«Άκουσα ουρλιαχτά. Την άκουγα να φωνάζει “το μωρό μου”. Κατέβηκα και βλέπω να το κρατάει αγκαλιά ξυπόλυτη, σε έξαλλη κατάσταση. Η αδερφή της ούρλιαζε στο απέναντι μπαλκόνι. Πλησιάζω να δω και τα μάγουλα του μωρού είχαν αίμα. Τα χείλη ήταν μελανιασμένα, βάζω δάχτυλα στο λαιμό να δω αν είναι ζωντανό. Το βλέμμα της ήταν απλανές. Μου λέει “δεν είναι τίποτα. Είναι βρυκόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει”. Αμέσως έρχεται ο παππούς με την μαμά της. Δεν μας έδινε το παιδί με τίποτα. Τελικά κατάφερα εγώ να πάρω το παιδί. Το δίνω στη γιαγιά και μετά με τον παππού το πήγαν στο νοσοκομείο», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.


Πηγή