Survivor 2024: Νίκησε περπατώντας ο Ρομπ Τζέημς και έριξε και μια… γυροβολιά (video)


Survivor 2024: Νίκησε περπατώντας ο Ρομπ Τζέημς και έριξε και μια… γυροβολιά (video)


Διαφ.


Survivor 2024: Ο Rob James Saymour έπρεπε απόψε (10/1) να αντιμετωπίσει στην πρώτη του μονομαχία στον στίβο μάχης για έπαθλο φαγητού, τον Παύλο Παπαδόπουλο. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα της συζύγου του Σκωτσέζου παίκτη.

Οι δύο άντρες είχαν αναμετρηθεί και χθες σε στίβο μάχης όμως ο Rob κατάφερε να κερδίσει τον Παύλο ο οποίος περίμενε πως σήμερα θα έπαιρνε τη… ρεβάνς.

Και πράγματι έτσι έδειχνε στην αρχή αφού ο Rob πήγε σχεδόν περπατώντας τον στίβο μέχρι που έφτασε στον τελικό στόχο αρκετά πιο μετά από τον αντίπαλό του ο οποίος μάλιστα προηγουμένως είχε κάνει και λάθος και έπρεπε να επιστρέψει σε κάποιο σημείο των εμποδίων.

Παρ’ όλα αυτά, ο Rob με άνεση, ηρεμία και απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο, κατάφερε να κατακτήσει τον πόντο για την ομάδα του και όπως πλέον άρχισε να μας συνηθίζει έριξε και μία γυροβολιά από ζεϊμπέκικο που ως γνωστόν είναι το… ατού του.

Survivor 2024: «Μάς είπε μ!@#$α» – Έξαλλοι οι Μαχητές με την Ανδριάννα – «Δίκασε» το Twitter (video)

Λίγα επεισόδια μετρά το Survivor 2024 και όμως η διχόνοια πρόλαβε και τρύπωσε στους Μαχητές. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα της συζύγου του Ρομπ.

Η ομάδα απέχει χιλιόμετρα από την έννοια της ενότητας με τις κλίκες ήδη να έχουν κάνει την εμφάνισή τους και να μηχανεύονται πώς θα υπερισχύσουν.

Η Ανδριάνα δε με την ευθύτητά της – για κάποιους μάλλον… θρασύτητα – κατάφερε να στρέψει την ομάδα εναντίον της, να την ψηφίσουν σχεδόν όλοι για υποψήφια και μάλιστα να αφεθούν αιχμές για τη συμπεριφορά της στο συμβούλιο


Η Χρύσα την κατηγόρησε ανοιχτά ότι είναι επιθετική και ότι μιλά με άσχημα λόγια για τους συμπαίκτες της με αποτέλεσμα απόψε η Ανδριάνα να σπεύσει να ζητήσει εξηγήσεις…

«Εγώ απλά θέλω να ρωτήσω εδώ σε αυτό το κορίτσι το μικρό πότε σε έχω βρίσκει και τι έχω πει για εσένα» της είπε με τη Χρύσα να στραβώνει με το «μικρή» και να βγαίνει στην αντεπίθεση.

«Ο Θεός θα στο ξεπληρώσει αυτό το πράγμα» συνέχισε η Ανδριάνα με το Twitter να


Πηγή