Μέγαρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον 23χρονο που ξυλοκόπησε τον 4χρονο γιο της συντρόφου του – Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του παιδιού


Μέγαρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον 23χρονο που ξυλοκόπησε τον 4χρονο γιο της συντρόφου του – Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του παιδιού


Διαφ.


Μέγαρα: Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του 4χρονου παιδιού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του. H αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων και από εκεί με τη συνοδεία ανδρών της ΔΙ.ΑΣ. στο Θριάσιο Νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί σοβαρά τραύματα από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Την ίδια στιγμή ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ, για να εντοπίσει τον 23χρονο δράστη και σύντροφο της 29χρονης μητέρας του παιδιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, με εισαγγελική εντολή βρίσκονται στο νοσοκομείο και τα άλλα 3 παιδιά της 29χρονης.

Όπως ανέφερε η γυναίκα τον τελευταίο μήνα ο 23χρονος ήταν πολύ βαίος απέναντι στα παιδιά και ειδικά στον 4χρονο και μάλιστα είχε νοσηλευτεί και πάλι σε νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό.

Για την υπόθεση είχε ενημερωθεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και μάλιστα εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν πρόλαβε να γίνει.

Γκέτο στα Μέγαρα: Βίντεο ντοκουμέντο από πυροβολισμούς με αυτόματα όπλα δίπλα σε σπίτια

Εκτός τροχιάς βρίσκεται το γκέτο στα Μέγαρα, κάτι που διασταυρώνεται και από ένα βίντεο ντοκουμέντο από πυροβολισμούς με αυτόματα όπλα δίπλα σε σπίτια που παρουσίασε σήμερα (21/12) το Mega.

Συγκεκριμένα, το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, συνελήφθησαν 17χρονος και 20χρονος Ρομά για την μοιραία καταδίωξη όπου έχασε την ζωή του ο 29χρονος αστυνομικός.

Σε καταυλισμό στα Μέγαρα φαίνεται ο άντρας να παίρνει ένα υποπολυβόλο και να πυροβολεί ασταμάτητα στον αέρα, χωρίς να γνωρίζει κανείς που θα καταλήξουν όλες αυτές οι σφαίρες.

Το βίντεο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, οι οποίες θα προσπαθήσουν μέσω του λογαριασμού του οποίου ανέβηκε το βίντεο, αλλά και μέσω πληροφοριών, να εντοπίσουν το άτομο που έχει τον παράνομο οπλισμό.

Επιπλέον, σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται μία παρέα ατόμων να κρατά ένα βρέφος, στου οποίου τη μέση έχουν περάσει δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών.

Δείτε το βίντεο


Πηγή