Μέγαρα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 4χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται με κακώσεις – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν


Μέγαρα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 4χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται με κακώσεις – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν


Διαφ.


Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και με κακώσεις διασωληνωμένος ο 4χρονος που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατριό του.

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση το 4χρονο αγοράκι, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατριό του. Η κακοποίηση του παιδιού από τον σύντροφο της μητέρας του, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ήταν συχνό φαινόμενο.

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και με κακώσεις ο 4χρονος – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Γνωρίζετε ότι ανήλικος, άρρεν, (Χ.Ρ.), Ρομά, 4 ετών, την 10/01/2024 (17:30 hrs) διακομίσθηκε μέσω Σ/ΕΚΑΒ, από Γ.Ν. Θριάσιο στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α. «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ», με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.. Στο Γ.Ν. Θριάσιο (Αρχική διακομιδή), διαπιστώθηκε επηρεασμένο επίπεδο συνείδησης και βαριά νευρολογική σημειολογία, διασωληνώθηκε αμέσως και υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο όπου η αξονική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε υποσκληρίδιο αιμάτωμα δεξιά και εγκεφαλικό οίδημα.Εισήχθη αμέσως στη Μονάδα του Γ.Ν.Π.Α. «Π. & Α. Κυριακού», ετέθη σε αποιδηματική φαρμακευτική αγωγή και υπεβλήθη εκ νέου σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου με σταθερά ευρήματα. Βρίσκεται σε βαριά κρίσιμη κατάσταση και εμφανίζει πολλαπλές κακώσεις με ασαφή μηχανισμό κάκωσης.

Αποκάλυψη-σοκ από τη γιαγιά του 4χρονου που νοσηλεύεται ξυλοκοπημένο στη ΜΕΘ: «Το είχε ξαναστείλει στην εντατική…» (video)

Μέγαρα: Για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Παίδων, μίλησε η γιαγιά του παιδιού, αποκαλύπτοντας πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA και το LIVE News, η γιαγιά του παιδιού: «Δεν έδειχνε τίποτα μπροστά, όταν το έπαιρνε βλέπαμε μελανιές στον λαιμό, στα μούτρα, «που χτύπησε» έλεγα «το παιδί», «έπεσε χτύπησε με τα αδέρφια του στις κούνιες» έλεγαν. Ψέματα.

Το χτύπαγε αυτός το παιδί. Αυτός το έχει ξαναχτυπήσει στη Λαμία το παιδί, είχε ξαναπάει στην εντατική το παιδί. Το χτύπαγε, δεν ξέρω για ποιον λόγο τώρα, τι έγινε».

Παράλληλα ανέφερε: «Η κόρη μου έλειπε, δεν ήταν εκεί. Δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι γιατί την είχε στη Λαμία λένε και δεν την άφηνε την κοπέλα να βγει έξω. Έχει βάλει προστασία ο Εισαγγελέας για τα παιδιά και γι’ αυτή και ότι τον ψάχνουν».


Πηγή