«Με κάνει να αισθάνομαι άσχημα, με αναστατώνει» – Πιτσιρικάς «είδε» τον εαυτό του στο emoji του «σπασίκλα» και ζητά από την Apple να το αλλάξει (video)


«Με κάνει να αισθάνομαι άσχημα, με αναστατώνει» – Πιτσιρικάς «είδε» τον εαυτό του στο emoji του «σπασίκλα» και ζητά από την Apple να το αλλάξει (video)


Διαφ.


Την κατάργηση του emoji του «σπασίκλα» εισηγείται ένας 10χρονος, ο οποίος ενοχλείται με αυτό επειδή και ο ίδιος φοράει γυαλιά. Μάλιστα, ζητά να αντικατασταθεί με ένα με πλατύ χαμόγελο.

Το όνομά του είναι Τέντι, είναι δέκα ετών, προέρχεται από το Όξφορντσαϊντ και στόχος του είναι να αλλάξει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα emojis της Apple.

Ο πιτσιρικάς από την Αγγλία ξεκίνησε εκστρατεία με την οποία ζητάει να γίνουν αλλαγές, βρίσκοντας το υπάρχον με τα δύο μπροστινά δόντια που εξέχουν πολύ προσβλητικό και υποτιμητικό απέναντι σε όσους φοράνε γυαλιά.

Πιτσιρικάς «είδε» τον εαυτό του στο emoji του... σπασίκλα και ζητά από την Apple να το αλλάξει

«Με κάνει να αισθάνομαι άσχημα, με αναστατώνει. Το βρίσκω πολύ προβλητικό και είμαι σίγουρος πως το ίδιο ισχύει και για πολύ κόσμο ανά τον πλανήτη. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Η Apple κάνει άσχημη τη ζωή όσων φοράνε γυαλιά. Κάνει τον κόσμο να νομίζει ότι είμαστε σπασίκλες. Είναι απαίσιο», σχολίασε ο 10χρονος Τέντι, ο οποίος μάλιστα έχει και συγκεκριμένη πρόταση για την αντικατάσταση του emoji.

Δείτε επίσης: Πάνγλυκο μωράκι φοράει γυαλιά και βλέπει τον κόσμο για πρώτη φορά

«Το emoji με τη διάνοια φοράει λεπτά γυαλιά με λεπτό σκελετό και έχει ένα χαμόγελο αντί για αυτά τα απαίσια δόντια λαγού. Εμένα μου αρέσει να φοράω γυαλιά, γιατί με βοηθούν να βλέπω πολύ καλύτερα αλλά και να φαίνομαι στιλάτος και ωραίος», πρόσθεσε.

Google: Πρόσωπα και πράγματα που έψαξαν οι Έλληνες το 2023 – Ο τράπερ και το «γιατί είναι μαύρα τα βουνά»

«Αποκαλύφθηκε» η εκτενής λίστα για τις πιο περιζήτητες αναζητήσεις, που έκαναν οι Έλληνες, στο Google το 2023, με αρκετές εξ’ αυτών να παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον ως προς τα πρόσωπα, ζωντανά και εκλιπόντα.

Το 2023 ήταν μία ακόμη χρονιά γεμάτη γεγονότα, ευχάριστα και δυσάρεστα, με πολέμους, περιστατικά οπαδικής βίας, και αλλαγών σε αρκετούς τομείς της ζωής, όπως η πολιτική.

Δείτε επίσης: Ελληνίδα θεά: Ποια είναι η νεαρή ηθοποιός που ψάχνουν όλοι στο Google – Ήταν παιδάκι και τώρα μεγάλωσε πολύ

Η κορυφαία πεντάδα των προσώπων

Στην κουρφαία πεντάδα των προσώπων, που έψαξαν οι Έλληνες στο Google για το 2023, συναντά κανείς τον δημοφιλή τράπερ Sin Boy, ο οποίος μονοπώλησε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης μετά τις φήμες για τον θάνατό του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, είναι το δεύτερο πρόσωπο που αναζητήθηκε –περισσότερο– στο Google για το 2023. Εξάλλου, η παρουσία του έφερε εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα μετά την αποχώρηση στελεχών και τη δημιουργία του πολιτικού φορέα «Νέα Αριστερά».

Ο Οδυσσέας Σταμούλης έκλεισε την τριάδα των πιο αναζητημένων προσώπων για το 2023, με την πεντάδα να συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον Αλέξη Γεωργούλη και τον νεοεκλεχθέντα δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

google-search

Οι εκλιπούσες προσωπικότητες και τα αθλητικά γεγονότα

Οι Έλληνες, το 2023, έψαξαν στο Google αρκετούς celebrities, που έφυγαν από τη ζωή. Μεταξύ άλλων, την «πρωτιά» έχει ο «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια, κοινώς ο Αμερικανός ηθοποιός Μάθιου Πέρι.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έρχεται δεύτερη στη λίστα, ενώ τη λίστα κλείνουν δύο ηθοποιοί και ένας τέως μονάρχης. Πρόκειται για την Κάτια Νικολαΐδου, τον Αιάντα Μανθόπουλο και τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Σε αθλητικό επίπεδο, οι Έλληνες «εξαντλήθηκαν» στο κομμάτι της Super League, αναζητώντας κατά βάση ντέρμπι μεταξύ ελληνικών ομάδων. Το «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός» κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ ακολούθησαν το «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ, το «ΑΕΚ – Ολυμπιακός» καθώς και το «Ελλάδα – Γαλλία».

Οι πιο «περίεργες ερωτήσεις» για το 2023

Σε κομμάτι γνώσεων, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τι έψαξαν οι Έλληνες στη Google. Το «γιατί ηλεκτρίζονται τα μαλλιά μου» κυριαρχεί στη σχετική λίστα και έχει έναν τόνο αισθητικής.

Το «γιατί πετάμε χαρταετό» είναι δεύτερο, το «γιατί δακρύζουν τα μάτια μου» είναι τρίτο και η πεντάδα κλείνει με ένα γεωπολιτικό γεγονός που ξέσπασε τον Οκτώβριο του 2023. Πρόκειται, φυσικά, για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, και με την ερώτηση «γιατί είναι μαύρα τα βουνά».


Πηγή