«Σπάει» τη σιωπή της η Έλενα Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια» (video)


«Σπάει» τη σιωπή της η Έλενα Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια» (video)


Διαφ.


Αναφορά στη Βίκυ Καγιά έκανε η Έλενα Χριστοπούλου, παρά τα όσα τις χωρίζουν, σε συνέντευξη που έδωσε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Επίσης, μίλησε για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί μέσω υιοθεσίας.

Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία χρόνια μού αρέσει πάρα πολύ τηλεοπτικά η Ηλιάνα (σ.σ. Παπαγεωργίου, έχει κάνει μια μεγάλη στροφή στιλιστική. Η Ηλιάνα έχει πια αποκτήσει το δικό της στιλ, έχει μάθει, έχει ταξιδέψει και κάνει πολύ ωραία πράγματα. Επίσης, μου αρέσει πολύ η Βίκυ Καγιά και πάντα μου άρεσε».

«Μιλήσαμε πρόσφατα και είχαμε ξαναμιλήσει στα MAD πέρσι. Εντάξει, ναι, δεν έχω να χωρίσω κάτι με τη Βίκυ. Ό,τι έγινε, έγινε. Ό,τι συνέβη, συνέβη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια».

«Είναι από τις πιο στιλάτες Ελληνίδας και πρέπει να είμαι αντικειμενική, τι να κάνω. Μου αρέσει επίσης πάρα πολύ η Έλλη Στάη, πάντα μου αρέσει να τη βλέπω, όπως και τη Ράνια Τζίμα. Τρελαίνομαι γιατί το στιλ δεν είναι μόνο ρούχα, είναι όλο», συμπλήρωσε επίσης η Έλενα Χριστοπούλου.

«Με τη Βίκυ θα ξανασυνεργαζόσουν;», ρώτησε εν συνεχεία η Κατερίνα Καινούργιου, με την Έλενα Χριστοπούλου να απαντά: «Δεν ξέρω. Υπό συνθήκες όλα θα μπορούσα να τα κάνω. Αρκεί να μην πληγώνομαι, αρκεί να μην ενοχλούν εμένα και τους ανθρώπους μου».

Ξεκαθάρισμα Γιώργου Λιάγκα για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχω όμορφα και γλυκά αισθήματα για εκείνον» (video)

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ότι θέλει να αποστασιοποιηθεί από τον Γιώργο Λιάγκα, προβλήθηκαν και σχολιάστηκαν στο «Πρωινό».

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όλοι περιμένετε να κάνω ένα κακό σχόλιο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο Δημήτρης είναι ένα μεγάλο κομμάτι και της επαγγελματικής και της προσωπικής μου ζωής. Και με τα καλά και τα κακά –επειδή οι άνθρωποι λειτουργούμε πάντα κοιτάζοντας το καλό κομμάτι των ανθρώπων όταν περάσει ένα διάστημα εγώ γενικά έχω όμορφα και γλυκά αισθήματα για εκείνον. Για να το λήξω».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα γενικότερο σχόλιο: «Δεύτερον, και δεν είναι για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γενικό το σχόλιο… Η μεγαλύτερη ελευθερία που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος στη ζωή του είναι όταν ανοίγει η κάμερα ή όταν κλείνει η κάμερα να έχεις την ίδια άποψη για τους ανθρώπους. Γενικό το σχόλιο. Μεγάλη ελευθερία! Λυτρώνεσαι όταν λες να ίδια μπροστά στις κάμερες ή κατ’ ιδίαν σε συναντήσεις. Όταν αναγκάζεσαι άλλα να λες στη ριμάδα την κάμερα κι άλλα σε συζητήσεις είσαι ανελεύθερος κι αυτό είναι μεγάλο βαρίδι για όλους μας. Όταν λύσουμε αυτόν τον δεσμό και ό,τι λέμε στον αέρα αλλά και στους φίλους μας, τότε είμαστε πραγματικά ελεύθεροι».


Πηγή