Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Εντοπίστηκε ύποπτη βαλίτσα έξω από ξενοδοχείο στη Μητροπόλεως


Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Εντοπίστηκε ύποπτη βαλίτσα έξω από ξενοδοχείο στη Μητροπόλεως


Διαφ.


Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας, με ύποπτη βαλίτσα που εντοπίστηκε έξω από ξενοδοχείο επί της οδού Μητροπόλεως.

Στο σημείο, αυτή την ώρα, σπεύδει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Εντοπίστηκε ύποπτη βαλίτσα έξω από ξενοδοχείο στη Μητροπόλεως
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μεσολόγγι – Σταύρος Μπαλάσκας για 31χρονο Μπάμπη: «Δύσκολο να βρεθεί υγιής, αρτιμελής και σε καλή κατάσταση»

Εξαφάνιση 31χρονους στο Μεσολόγγι: «Δύσκολο να βρεθεί υγιής, αρτιμελής και σε καλή κατάσταση» ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τον αγνοούμενο Μπάμπη.

Την ίδια στιγμή, ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση, ένας 50χρονος κρεοπώλης, αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο παραμένει στο κάδρο των ερευνών.

Όπως εξήγησε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ έκανε λόγο για αντιφάσεις από την πλευρά του 50χρονου.

«Ο κρεοπώλης έχει αφεθεί ελεύθερος. Μαζεύονται στοιχεία. Στην συνείδηση των αστυνομικών που ψάχνουν το παιδί δεν είναι καλά τα πράγματα. Ο 30χρονος είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί υγιής, αρτιμελής και σε καλή κατάσταση. Όλα δείχνουν πως κάτι κακό συνέβη. Ευχής έργον είναι να βρεθεί ο άτυχος νέος», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Στο στόχαστρο έχει μπει ο κρεοπώλης, έχουν ανοίξει τα τηλέφωνα. Μάλιστα έχει γίνει ανάκτηση μίας συνομιλίας διάρκειας 12 δευτερολέπτων. Ο 50χρονος έχει πέσει σε αντιφάσεις, με μεγαλύτερη εκείνη σχειτκά με την κατεύθυνση που έλαβε. Αλλού είπε ότι πήγε, αλλού τελικά πήγε. Υπάρχουν κι άλλες κινήσεις που έχει κάνει και δεν δικαιολογούνται, άρα ερευνώνται».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας εξήγησε πως όλες οι μονάδες έχουν ριχτεί στην μάχη για τον εντοπισμό του, την ίδια ώρα που οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην λύση του μυστηρίου.


Πηγή