Ημαθία: Προφυλακίζεται η 37χρονη παιδοκτόνος – «Ντροπή σου», της φώναξε ο πατέρας του βρέφους που ζητά έρευνα και για τελετές μαύρης μαγείας (video)


Ημαθία: Προφυλακίζεται η 37χρονη παιδοκτόνος – «Ντροπή σου», της φώναξε ο πατέρας του βρέφους που ζητά έρευνα και για τελετές μαύρης μαγείας (video)


Διαφ.


Βέροια: Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει η 37χρονη μητέρα από την Ημαθία που σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr η 37χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή μετά από διαδικασία που διήρκεσε περίπου τρείς ώρες. «Ντροπή σου» φώναξε ο πατέρας του βρέφους κατά τη μεταγωγή της.

Με σκυμμένο κεφάλι και με αλεξίσφαιρο στα δικαστήρια

Με σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας αλεξίσφαιρο έφτασε το πρωί της Παρασκευής (12/1) στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας η 37χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της στο Μακροχώρι Ημαθίας. «Ντροπή σου!» της φώναξαν άτομα και συγγενείς του πρώην συζύγου της και πατέρα του βρέφους, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα Δικαστήρια.

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, η 37χρονη θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή Βέροιας, για να δώσει εξηγήσεις για το τραγικό συμβάν, ενώ σε βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Βέροια: «Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι» – Ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους μηνύει την 37χρονη και τους γονείς της

Βέροια: Ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους μηνύει την 37χρονη βρεφοκτόνο και τους γονείς της, αναφέροντας πως του έκλεψαν το παιδί και είναι όλοι συνένοχοι.

Σύμφωνα με το Thesstoday, ο καταγγέλλων κατηγορεί την 37χρονη και τους συγγενείς της για παράνομη άδεια ταφής και άδειας κηδείας, όπως και για παράνομη τέλεση τελετής και κλοπή του βρέφους.

«Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι, ο παππούς… Αυτό, δεν έχω λόγια… Σαν παιδιά μου είχα και τα δυο κοριτσάκια της… Ρωτήστε όλους στο χωριό» ήταν τα λόγια του πατέρα του 6 μηνών βρέφους που πέθανε από τη βίαιη συμπεριφορά της μητέρας του.

Νωρίτερα, μήνυση κατά πολλών προσώπων κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του, Στέλιου Σούρλα, ο πατέρας του βρέφους.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα η μήνυση στρέφεται εναντίον της 37χρονης μητέρας, των γονιών της και άλλων συγγενών, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της απειλής, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στην κηδεία του βρέφους.

Ακόμη, ο συνήγορος του πατέρα κατέθεσε μήνυση προς την οικογένεια της δράστιδος καθώς, όπως υποστηρίζει, οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για την διαταραγμένη ψυχική κατάστασή της, αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα τόνισε πως έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.


Πηγή