Βέροια: «Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι» – Ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους μηνύει την 37χρονη και τους γονείς της


Βέροια: «Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι» – Ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους μηνύει την 37χρονη και τους γονείς της


Διαφ.


Βέροια: Ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους μηνύει την 37χρονη βρεφοκτόνο και τους γονείς της, αναφέροντας πως του έκλεψαν το παιδί και είναι όλοι συνένοχοι.

Σύμφωνα με το Thesstoday, ο καταγγέλλων κατηγορεί την 37χρονη και τους συγγενείς της για παράνομη άδεια ταφής και άδειας κηδείας, όπως και για παράνομη τέλεση τελετής και κλοπή του βρέφους.

«Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι, ο παππούς… Αυτό, δεν έχω λόγια… Σαν παιδιά μου είχα και τα δυο κοριτσάκια της… Ρωτήστε όλους στο χωριό» ήταν τα λόγια του πατέρα του 6 μηνών βρέφους που πέθανε από τη βίαιη συμπεριφορά της μητέρας του.

Νωρίτερα, μήνυση κατά πολλών προσώπων κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του, Στέλιου Σούρλα, ο πατέρας του βρέφους.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα η μήνυση στρέφεται εναντίον της 37χρονης μητέρας, των γονιών της και άλλων συγγενών, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της απειλής, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στην κηδεία του βρέφους.

Ακόμη, ο συνήγορος του πατέρα κατέθεσε μήνυση προς την οικογένεια της δράστιδος καθώς, όπως υποστηρίζει, οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για την διαταραγμένη ψυχική κατάστασή της, αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα τόνισε πως έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.

«Δεν είναι τίποτα. Είναι βρυκόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει» – Τα λόγια της “Μήδειας” της Βέροιας σε αυτόπτη μάρτυρα με το νεκρό βρέφος στην αγκαλιά της (Video)

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την φρικιαστική είδηση θανάτου ενός 6μηνου βρέφους από τη μητέρα του στη Βέροια. Σε βάρος της μητέρας που έχει ήδη συλληφθεί έχει σχηματισθεί δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη ενώ αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα. Έχει άλλα δύο κοριτσάκι από τον πρώτο της γάμο ηλικίας 6 και 7 ετών.

Τα όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη για το σκηνικό φρίκης που βίωσε προκαλούν ανατριχίλα.

«Άκουσα ουρλιαχτά. Την άκουγα να φωνάζει “το μωρό μου”. Κατέβηκα και βλέπω να το κρατάει αγκαλιά ξυπόλυτη, σε έξαλλη κατάσταση. Η αδερφή της ούρλιαζε στο απέναντι μπαλκόνι. Πλησιάζω να δω και τα μάγουλα του μωρού είχαν αίμα. Τα χείλη ήταν μελανιασμένα, βάζω δάχτυλα στο λαιμό να δω αν είναι ζωντανό. Το βλέμμα της ήταν απλανές. Μου λέει “δεν είναι τίποτα. Είναι βρυκόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει”. Αμέσως έρχεται ο παππούς με την μαμά της. Δεν μας έδινε το παιδί με τίποτα. Τελικά κατάφερα εγώ να πάρω το παιδί. Το δίνω στη γιαγιά και μετά με τον παππού το πήγαν στο νοσοκομείο», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.


Πηγή