Ιάσονας Παπαματθαίου: «Δεν θέλω να σχολιάσω τη δημόσια συγγνώμη που μου ζήτησε ο πατέρας μου, είναι κάτι προσωπικό»


Ιάσονας Παπαματθαίου: «Δεν θέλω να σχολιάσω τη δημόσια συγγνώμη που μου ζήτησε ο πατέρας μου, είναι κάτι προσωπικό»


Διαφ.


Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Ιάσονας Παπαματθαίου το απόγευμα της Πέμπτης 11/1 που βρέθηκε στην κοπή της πίτας για την παράσταση «Συρανό». Ο ίδιος ανέφερε πως δεν θέλει να σχολιάσει τη δημόσια συγγνώμη του πατέρα του, καθώς είναι κάτι προσωπικό.

«Δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό, είναι κάτι προσωπικό. Ασχέτως που ο ίδιος ο πατέρας μου το έκανε δημόσια, για εμένα αυτά είναι προσωπικά θέματα».

Να θυμίσουμε πως ο Τάκης Παπαματθαίου σε συνέντευξή του στην εκπομπή Πρωινό είχε δηλώσει: «Τον καμαρώνω τον γιο μου, είναι πολύ καλός στα ξένα τραγούδια. Ήξερα από την εφηβεία του ότι θα γίνει ηθοποιός. Ο Ιάσονας μεγάλωσε με τη μητέρα του, εγώ θεωρώ ότι έκανα ότι μπορούσα σαν πατέρας. Ζητώ συγγνώμη από τον γιο μου, αν τον αδίκησα. Δεν ήμουν ποτέ αδιάφορος».

Τάκης Παπαματθαίου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Τρέχοντας θα έπαιζα μαζί του» (video)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Τάκης Παπαματθαίου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε πρόσφατα αλλά και σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο.

Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση του ηθοποιού για την σχέση του με τον γιό του.

«Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό. Έπαθα ατύχημα πρόσφατα, έπεσα στη σκηνή και έσπασα τα πλευρά μου. Ό,τι και να σου συμβεί πρέπει να γελάς εσύ, για να γελάσει και το κοινό» ανέφερε ο Τάκης Παπαματθαίου.

«Για να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πρέπει να έχει αθωωθεί. Εάν αθωωθεί, τρέχοντας θα πήγαινα να παίξω μαζί του. Εάν αθωώθηκε, τι πάει να πει καταδικάστηκε από τον κόσμο; Δεν θα πάει να τον δει ο κόσμος;», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.


Πηγή