«Γυρίζει» το παιχνίδι ο Τάσος Αρνιακός: «Αυτό το στοιχείο είναι προάγγελος για το τι μας περιμένει τις επόμενες ώρες…» (video)


«Γυρίζει» το παιχνίδι ο Τάσος Αρνιακός: «Αυτό το στοιχείο είναι προάγγελος για το τι μας περιμένει τις επόμενες ώρες…» (video)


Διαφ.


Καιρός: Με πολύ κρύο θα κυλήσει η αυριανή ημέρα και αρνητικές θερμοκρασίες, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Πιο συγκεκριμένα, το κύριο χαρακτηριστικό της αυριανής ημέρας (14/1) είναι ο παγετός. Σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας η θερμοκρασία θα αγγίξει τους -5 βαθμούς τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στις περισσότερες περιοχές θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να φτάνει μεταξύ 9-12 βαθμούς Κελσίου.

Όπως επεσήμανε ο μετεωρολόγος, οι άνεμοι θα γυρίσουν σε νοτιάδες και ο υδράγυρος θα αγγίξει σύντομα υψηλές θερμοκρασίες.

Ισχυρή προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – «Επιμένουν και το επόμενο διάστημα…» (video)

Καιρός: Με τις χιονοπτώσεις να υποχωρούν, το τσουχτερό κρύο όμως να επιμένει, αναμένεται να κυλήσει η αυριανή ημέρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Πιο συγκεκριμένα, χιονόνερο και χιόνια θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια, αλλά γρήγορα θα υποχωρήσουν, ενώ ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στα βόρεια τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυλήσει από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Πηγή