«Χείμαρρος» η Ναταλία Γερμανού για τον Χάρη Ακριτίδη – «Αυτή τη στιγμή ανατριχιάζει η σπονδυλική μου στήλη….» (video)


«Χείμαρρος» η Ναταλία Γερμανού για τον Χάρη Ακριτίδη – «Αυτή τη στιγμή ανατριχιάζει η σπονδυλική μου στήλη….» (video)


Διαφ.


Δύο θέματα ήταν εκείνα που ενόχλησαν την Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

Το ένα αφορούσε τις δηλώσεις του Χάρη Ακριτίδη, όπου ανέφερε ότι η σύζυγός του τον κάνει μπάνιο και του βάζει το εσώρουχο ενώ εκείνος δουλεύει για την οικογένεια.

«Θα ήθελα λίγο να μιλήσουμε για τον λαϊκό τραγουδιστή, Χάρη Ακριτίδη, ο οποίος δεν κάνει τίποτα χωρίς τη βοήθεια της γυναίκας του, ούτε μπάνιο.


Να καταλάβω την περιποίηση να σου φτιάξω ένα πιάτο φαγητό, να σου φέρω τις παντόφλες με πόνο τα λέω όλα αυτά. Αυτή τη στιγμή ανατριχιάζει η σπονδυλική μου στήλη.

Θα δεχτώ ότι πολλές γυναίκες θα φέρουν την παντόφλα, σύμφωνοι. Αλλά παρόλα αυτά; Το μπάνιο;», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σπάνια εξομολόγηση από Θάνο Καλλίρη: «Με τη Ναταλία αγαπιόμαστε, ο κόσμος νομίζει ότι κάτι κακό της έκανα…»

Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού προέβη ο Θάνος Καλλίρης, αναφέροντας ότι ακόμα αγαπιούνται, ωστόσο ο κόσμος νομίζει ότι κάτι κακό της έκανε.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Γερμανού για τον τραγουδιστή.

«Η αναγνωρισιμότητα ήρθε με την Eurovision εν μία νυκτί. Βίωσα υστερία λόγω της αναγνωρισιμότητας. Είχα ένα απότομο peak με τους Bang στην Eurovision και αργότερα ξεκίνησε η άνοδος με την σόλο καριέρα», είπε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης.

Για ευτράπελα περιστατικά που του έχουν τύχει στην σκηνή αλλά και τις θαυμάστριές του, ο Θάνος Καλλίρης σχολίασε: «Ήταν καλοκαίρι και όπως τραγουδούσε μου έχει τύχει να καταπιώ έντομο την ώρα που τραγουδούσα, ήταν μία κόλαση για 5 λεπτά. Όπως επίσης κόλαση ήταν όταν Έχει τύχει να συνειδητοποιήσω, την ώρα που έβγαινα να τραγουδήσω, ότι φόρεσα το παπούτσι μαζί με μία κατσαρίδα. Είχα εμμονικές θαυμάστριες. Μου χτυπούσαν το κουδούνι, με έπαιρναν τηλέφωνο, είχαμε κυνηγητό και κλάματα».

Αναφορικά με τη σχέση του με τη γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε: «Η σχέση μου με τη Ναταλία Γερμανού διήρκεσε 5,5 χρόνια, αλλά ποτέ δεν υπήρξε το πρόβλημα το παπαρατσικό, γιατί ακόμα εκείνη την εποχή δεν ήταν τόσο έντονο, δεν χρειάστηκε να κρυφτούμε. Ήταν η Ναταλία Γερμανού του ραδιοφώνου, γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε και έτσι ήμασταν μαζί, δεν το κρύψαμε ποτέ. Απλά δεν ήταν έτσι τα media, δεν κυνηγούσαν αυτού του είδους την είδηση, το πιο κίτρινο. Τώρα αναπαράγουμε με πιο χιουμοριστικά γεγονότα τη σχέση μας με τη Ναταλία. Με τη Ναταλία αγαπιόμαστε και κοιτάμε πίσω και περνάμε καλά, γιατί δεν υπάρχει θέμα. Ο κόσμος παρεξηγεί την σχέση μας, σχολιάζει αναρτήσεις και νομίζει ότι κάτι κακό της έκανα. Κάποια καταφέρονται εναντίον της ότι και καλά με καταπίεζε ή οτιδήποτε, και κάποια ότι εγώ ήμουν κακός για εκείνην και περνούσε κακά, που τίποτα δεν ισχύει».

Στο τέλος, ο Θάνος Καλλίρης είπε: «Μία ματιά δεν είναι φλερτ. Έτσι με γνώρισε η σύντροφός μου και έχει μάθει να το διαχειρίζεται. Είμαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Δίνω τα πάντα για τα παιδιά μου. Ευτυχώς τα παιδιά μου δεν ακολούθησαν το επάγγελμά μου. Ετοιμάζω το νέο μου τραγούδι και έχω γράψει το βιβλίο “Δύο μύθοι μία φορά”».


Πηγή