Ξέσπασε η Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν αντέχεται άλλο! Κάτι έχουμε κάνει λάθος, υπερτερεί το συναίσθημα» (video)


Ξέσπασε η Μαρία Αναστασοπούλου: «Δεν αντέχεται άλλο! Κάτι έχουμε κάνει λάθος, υπερτερεί το συναίσθημα» (video)


Διαφ.


Για την φύση της δουλειάς της και τι δυσκολίες που αντιμετωπίζει, μίλησε μεταξύ άλλων η Μαρία Αναστασοπούλου, στο «Χαμογέλα και πάλι».

«Με στενοχωρούν οι ειδήσεις που έχουν σχέση με παιδιά, όπως όλους μας. Είτε είσαι γονιός είτε όχι, όταν ακούς ειδήσεις που έχουν σχέση με παιδιά που κακοποιούνται, βασανίζονται, εκεί παγώνουν όλα μέσα σου. Υπερτερεί το συναίσθημα, δεν μπορείς να το διαχειριστείς, δεν αντέχεται πολλές φορές. Κάτι έχει γίνει λάθος στην κοινωνία, δεν μπορεί να είναι μόνο η πανδημία και ο εγκλεισμός, είναι μια σειρά πράγματων που δεν τα είδαμε τη σωστή στιγμή και τώρα πια έχει γίνει πολύ μεγάλο», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε με την ευκαιρία: «Σπάει» τη σιωπή της η Ρένα Κουβελιώτη για την κτηνωδία στην Αράχωβα: «Την ίδια μέρα που κατέθεσα, έριξαν φόλες στο πάρκο που πηγαίνω με τον σκύλο μου» (video)

«Η περσινή χρονιά είχε πολλή δράση, περισσότερη ίσως από όσο θα χρειαζόταν. Θα ήθελα το 2024 να έχει λίγη περισσότερη ηρεμία. Είμαι άνθρωπος της δράσης, απλά θέλω λίγη ηρεμία. Το 9:30 το βράδυ είναι “σκληρό ξενύχτι” για μένα. Η μέρα μου είναι γεμάτη, φεύγω από το σπίτι 3:00 το πρωί και γυρνάω 7:00 το απόγευμα για να δούμε το δελτίο και… καληνύχτα. Έχω αναλάβει και πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω και τα κάνω», συνέχισε η δημοσιογράφος.

Μίλησε «ανοιχτά» η Μαρία Αναστασοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη – «Όταν πρωτοπήγα στον ANT1…» (video)

Για την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το Σάββατο 13 Ιανουαρίου. Με την ευκαιρία, δείτε το άβολο σκηνικό με τους δύο παρουσιαστές.

«Αυτό που κάνουμε στο ραδιόφωνο 10 χρόνια τώρα δεν είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί στην τηλεόραση. Και συνήθως αυτά τα πράγματα δεν είναι και επιτυχημένα. Έτσι έχει δείξει η ιστορία. Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο με τον σύντροφό μου. Δεν ήταν περίεργο για μένα το πρωινό στην παρουσίαση. Βλέπω τον Γιάννη στο μόνιτορ να είναι στο Open και να κάνει την αντίστοιχη δουλειά που κάνουμε εμείς στον ANT1. Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλει να έχει μόνιτορ που παίζει ό,τι κάνουν οι άλλες εκπομπές» είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Αναφορικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, σχολίασε: «Μια φορά με έχει πάρει ο ύπνος και έγινε τώρα που είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Γιώργο Παπαδάκη σε αυτό γιατί πάει στη δουλειά από τις 3.20. Όταν πρωτοπήγα στον ΑΝΤ1 είπα πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνω μετά τον Παπαδάκη. Και πήγαινα και εγώ 3.18. Μετά ο Γιώργος Παπαδάκης ερχόταν στις 3.15. Είναι πάντα μέσα στο κτίριο. Είναι πάντα ο φύλακας και ο Γιώργος, και το κάνει αυτό 33 χρόνια. Το έχω συνηθίσει πια, το κάνω 11 χρόνια το πρωινό αλλά δεν είναι και φυσιολογικό πράγμα. Δεν με φαντάζομαι για την επόμενη 20ετία να ξυπνάω τόσο πρωί».


Πηγή