Survivor 2024 trailer 14/1: Λιποθυμά εν ώρα αγώνα ο Rob! O Φάνης ανοίγει πόλεμο με την Ασημίνα (Video)


Survivor 2024 trailer 14/1: Λιποθυμά εν ώρα αγώνα ο Rob! O Φάνης ανοίγει πόλεμο με την Ασημίνα (Video)


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 14/1: Tα πλάνα του νέου επεισοδίου του Survivor που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Γειά σου» προκαλούν ένταση και αγωνία για την υγεία του Σκωτσέζου παίκτη Rob James Seymour ο οποίος όπως θα δείτε, λιποθυμά εν ώρα αγώνα! Παράλληλα, διαβάστε εδώ μία καταγγελία-βόμβα για το Survivor και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω, ο παίκτης από τη Σκωτία της ομάδας των Μαχητών, ενώ βρίσκεται στον στίβο μάχης και έχει βάλει τα δυνατά του για να κερδίσει πόντο για την ομάδα του, την ώρα που βρίσκεται πάνω στην «πίστα» δείχνει να χάνει τις αισθήσεις του με τους συμπαίκτες του να τρέχουν για να τον βοηθήσουν και να διαπιστώσουν τι ακριβώς τού έχει συμβεί.

Το τι ακριβώς συνέβη, θα το δούμε αύριο, όμως εκείνο που μάθαμε από τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου, αργότερα, στο Συμβούλιο, ο Παύλος Παπαδόπουλος δείχνει να είναι πολύ θυμωμένος με τον Rob, κατηγορώντας τον εμμέσως πλην σαφώς ότι η λιποθυμία ήταν… fake! Όσο για τον Rob, είναι παρών στο συμβούλιο, κάτι που σημαίνει πως δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό.

Σε άλλα νέα από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, ο Φάνης από τους Μαχητές φαίνεται πως έχει ανοίξει… πόλεμο με τη Διάσημη Ασημίνα η οποία δηλώνει on camera ότι εκείνος είναι εριστικός μαζί της.

Το trailer του Survivor 14/1


Πηγή