Ηλιούπολη: Ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησε 15χρονο για ένα μπουφάν – Συνελήφθη ένας 14χρονος


Ηλιούπολη: Ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησε 15χρονο για ένα μπουφάν – Συνελήφθη ένας 14χρονος


Διαφ.


Ένα ακόμα περιστατικό παραβατικότητα ανηλίκων έλαβε χώρα στην Ηλιούπολη, όπου 14χρονος, μαζί με μια ομάδα άλλων ανηλίκων, έδειραν και αφαίρεσαν το μπουφάν 15χρονου. Με την ευκαιρία, δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία στο Νέο Κόσμο.

Ο 14χρονος, συνελήφθη και κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ληστεία σε βάρος 15χρονου.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 14χρονος κατηγορούμενος, μαζί με μια ομάδα άλλων ανηλίκων, προσέγγισαν τον 15χρονο στην περιοχή της Ηλιούπολης.


Στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκαν απρόκλητα, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο ενώ του αφαίρεσαν ένα μπουφάν.

Ηλιούπολη: Ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησε 15χρονο για ένα μπουφάν - Συνελήφθη ένας 14χρονος
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από εντολή του Κέντρου, προέβησαν σε αναζητήσεις στην περιοχή κατά τις οποίες εντοπίστηκε ο 14χρονος, και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στην επίθεση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων ανηλίκων που εμπλέκονται στις παραπάνω αξιόποινες πράξεις συνεχίζονται.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μπάμπη Κούτσικο: Με drones «οργώνουν» το Μεσολόγγι – Βρέθηκε πρόσωπο «κλειδί» στην εξαφάνιση (video)

Άφαντος παραμένει για δέκατη μέρα ο Μπάμπης Κούτσικος, με την εξαφάνισή του στο Μεσολόγγι να έχει μετατραπεί σε κανονικό θρίλερ.

Από τη μια, οι Αρχές εξετάζουν κινητά και προσπαθούν να εντοπίσουν τις τελευταίες κινήσεις του 31χρονου και των προσώπων που θεωρούν ότι εμπλέκονται στην εξαφάνιση. Από την άλλη, η οικογένειά του κινεί γη και ουρανό για να τον βρει, έχοντας προσλάβει από ιδιωτικούς ντετέκτιβ μέχρι και δύτες.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Tempo24, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιοχές – ειδικά σε σημεία που δεν μπορούν να πλησιάσουν οι δυνάμεις διάσωσης. Τις τελευταίες ώρες, δύτες βούτηξαν στη λιμνοθάλασσα προκειμένου να ψάξουν για νέα στοιχεία, ενώ η οικογένεια έδωσε εντολή σε ιδιώτη δύτη να ερευνήσει τη βαλτώδη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο. Την ίδια ώρα, στην έρευνα συμμετέχουν εθελοντές με drones και εκπαιδευμένα σκυλιά.

«Υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να δώσει τη λύση»

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον Alpha, τόνισε ότι «η περιοχή είναι πολύ δύσκολη να ερευνηθεί. Η λίμνη δεν έχει ορατότητα κι αν κάποιος ήθελε να κάνει κακό στον Μπάμπη, θα μπορούσε να τον κρύψει και να μην τον βρει κανείς».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι μετά από έρευνες των Αρχών στο κινητό της αδελφής του Μπάμπη, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένη περιοχή για τον εντοπισμό του. Και πρόσθεσε ότι «υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο. Υπάρχει ένα πρόσωπο μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση».

Δε θέλησε να πει ποιο είναι αυτό το πρόσωπο, όμως συμπλήρωσε ότι είναι ένα πρόσωπο που γνώριζε και τον Μπάμπη και τον 50χρονο κρεοπώλη.

Στο τέλος, επισήμανε πως και το πτώμα του Μπάμπη να μη βρεθεί, υπάρχουν ήδη αρκετά στοιχεία και ψηφιακά ίχνη ώστε να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.


Πηγή