Survivor 2024: Αποκάλυψη «βόμβα»! Μπαίνει στο παιχνίδι η Αγγελική Ηλιάδη (video)


Survivor 2024: Αποκάλυψη «βόμβα»! Μπαίνει στο παιχνίδι η Αγγελική Ηλιάδη (video)


Διαφ.


Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας (15/1) η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε την συμμετοχή του πρώην σύντρόφου της, Σάββα Γκέντσογλου στο Survivor αλλά και το ενδεχόμενο να μπει και εκείνη στο ριάλιτι επιβίωσης. Με την ευκαιρία, δείτε την σπάνια εξομολόγηση του Σάββα Γκέντσογλου για την απώλεια που τον στιγμάτισε.

«Δεν πήγα στο Survivor, γιατί έπρεπε να μείνω κοντά στα παιδιά μου. Έλειπα ήδη δυο μήνες. Μπορεί αργότερα να μπω», είπε η ίδια.

Και τόνισε «Είχα συζητήσει πολλές φορές με τον Σάββα Γκεντσόγλου για το Survivor στο παρελθόν, ήταν ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πολύ. Μεταξύ σοβαρού και αστείου τον πρότεινα. Ο Σάββας θα φτάσει μέχρι τον τελικό», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση τους μετά τον χωρισμό τους: «Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης. Έχουμε καταφέρει και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Έχουμε βρει μία δική μας χρυσή τομή».


Πηγή